Aputure Amaran P60X Bi-Color (APA0138A10)

Код товару: С000011228
Фото: Aputure Amaran P60X Bi-Color (APA0138A10)

У наявності

Ціна: 7 812 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

 

Amaran P60x — це двоколірна світлодіодна панель із лінзами з інтенсивною потужністю 60 Вт і є частиною останнього покоління світлодіодних панелей amaran. P60x базується на багатьох існуючих функціях попередніх панелей amaran, включаючи живлення та зарядку батареї та компактний форм-фактор, а потім оновлює їх за допомогою розширеного двоколірного діапазону CCT, підвищеної довговічності та керування Sidus Link App. P60x і P60c відкривають нове покоління освітлення для творців усіх типів, поєднуючи функції, щоб зробити їх найкращими світлодіодними панелями у своєму класі.

 

Використовуючи світлодіодну потужність 60 Вт і максимальну споживану потужність 78 Вт, amaran P60x здатний випромінювати 5070 люкс на 1 метр (5600 К) завдяки своїй оптичній конструкції, яка забезпечує кут променя 45°. Усередині його компактного форм-фактора криється здатність конкурувати в складних умовах освітлення, щоб ваш об’єкт сяяв. У amaran P60x використовується унікальна світлодіодна конфігурація, яка створює більш органічні тіні та мінімізує очевидні багатотіньові ефекти від світлодіодів, розташованих у суворій сітці.

 

Двоколірний світлодіодний чіпсет amaran P60x дає йому можливість власно регулювати колірну температуру від 3200K до 6500K, що призводить до розширеного двокольорового діапазону, який відповідатиме колірній температурі практично середовища, з яким ви стикаєтесь.

 

Створений із застосуванням найкращої у своєму класі світлодіодної технології та високоточно розробленої оптики для досягнення рівномірного змішування кольорів і більш органічного створення тіней, amaran P60x може похвалитися бездоганною якістю кольору та відтворенням тону шкіри. Його двоколірний світлодіодний чіпсет може досягати показників CRI 95+, TLCI 97+, SSI (вольфрам) 84 і SSI (D56) 72, створюючи кольори на рівні з одними з найкращих джерел світла в кіноіндустрії.

 

Завдяки максимальній споживаній потужності 78 Вт, окрім традиційної мережі змінного струму, amaran P60x можна живити від двох батарей типу Sony NP-F. Дві батареї NP-F970* здатні живити P60x понад годину. Спираючись на функції попереднього покоління продуктів amaran, P60x також містить інтегровану схему зарядки, яка дозволяє заряджати батареї Sony NP-F, коли світильник підключено до мережі змінного струму. Використовуючи кабель живлення D-Tap (2-контактний)*, користувачі також можуть керувати amaran P60x за допомогою батарей D-Tap V-Mount і Gold Mount. *(Батареї, кабель живлення D-Tap - не входить до комплекту постачання)

 

Амаран P60x дає нам доступ до різноманітних ефектів освітлення, які повністю використовують його двоколірний світлодіодний чіпсет, зокрема: Paparazzi, Strobe. Феєрверк і Пульс.

 

Освітлення має бути веселим і легким. Завдяки інтеграції Sidus Mesh amaran P60x забезпечує професійне керування освітленням за допомогою однієї програми, тож ви можете регулювати світло, не відриваючись від камери. Технологія Mesh означає, що кожне світло в лінійках продуктів Aputure та amaran автоматично підключатиметься один до одного та розширюватиме діапазон вашої мережі. За допомогою програми Sidus Link ви можете керувати до 100 лампами зі свого смартфона або планшета. Налаштуйте кожне світло до досконалості, регулюючи такі аспекти, як яскравість, колірна температура, вбудовані ефекти та навіть програмування ефектів між кількома світильниками.

 

 

Комплектація:

 

  • 1x амаран P60x
  • 1x amaran P60x Soft Box
  • 1x amaran P60x Soft Box Light Control Grid
  • 1x блок живлення змінного струму
  • 1x кабель живлення змінного струму
  • 1x поворотна монтажна опора з ¼-20 дюймів і ⅜-16 дюймів
  • 1x сумка для транспортування amaran P60x
 

Aputure Amaran P60X Bi-Color (APA0138A10) - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Постійне студійне світло А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний маркет abcphoto. Виберіть із асортименту Постійне студійне світло за вигідною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Aputure і Ви побачите всі необхідні Постійне студійне світло Aputure. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу розроблені відомими компаніями, наприклад Aputure. Якщо з'явилися при підборі Aputure Amaran P60X Bi-Color (APA0138A10) Запитайте наших фахівців. Надсилання проводиться в Черкасах у мінімальні терміни.

  • Двоколірна світлодіодна панель із лінзами вихідної потужності 60 Вт
  • Максимальна споживана потужність 78 Вт
  • Розширений двоколірний діапазон CCT: 3200K-6500K
  • 5070+ люкс на 1 метр (5600K)
  • Надточна передача кольорів (CRI: 95+, TLCI: 97+, SSI(D56): 72+, SSI(вольфрам): 84+
  • Плавне затемнення від 0-100%
  • Сумісність із програмою Sidus Link
  • 4 вбудованих Lighting FX
  • Клацніть регулятори керування, щоб змінювати попередні налаштування CCT і яскравості
  • Софтбокс із сіткою керування світлом (45°)