Godox AD-S60S Softbox 60см для AD300Pro/AD400Pro

Код товару: С000010730
Фото: Godox AD-S60S Softbox 60см для AD300Pro/AD400Pro

У наявності

Ціна: 3 320 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Разработанный для вспышек с креплением Godox, таких как AD300Pro, AD400Pro, и светодиодных фонарей, таких как ML60, этот софтбокс AD-S60S для AD300Pro отлично подходит для универсального использования, но особенно для портретной съемки, его восьмиугольная форма создает мягкое освещение и отражает естественный блик в глазах. Софтбокс поставляется с сотой, которая устраняет рассеивание света и обеспечивает направленное очвещение, что облегчает работу по контролю светового потока.
 
 
Софтбокс поставляется в удобном кейсе, облегчающем транспортировку и хранение. Имеет стандартный байонет-держатель Godox Mount, который легко и быстро крепится к прибору.
   
 Софтбокс AD-S60S оснащен механизмом быстрого раскладывания, зонтичного типа, который упрощает сборку и разборку.
 

Godox AD-S60S Softbox 60см для AD300Pro/AD400Pro - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Софтбокси А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш інтернет магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Софтбокс на кращих умовах. Щоб правильно підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою. Введіть: Godox і перед вами з'явиться Софтбокси Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, представлені у нас, випускають відомі виробники, наприклад Mircopro. Виникли при підборі Godox AD-S60S Softbox 60см для AD300Pro/AD400Pro Запитайте наших фахівців. Замовлення заберіть у Тернополі своєчасно.

Вид: быстро складывающийся;
Механизм: зонтичный;
Тип: октобокс;
Рассеиватель: белый;
Сота: есть;
Байонет: Godox (только для серий вспышек AD300PRO; AD400PRO);
Размер: 60см.