Viltrox AF 50mm f/1.8 FE (Sony E)

Код товару: С000011762
Фото: Viltrox AF 50mm f/1.8 FE (Sony E)

У наявності

Ціна: 17 000 13 768 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Об’ єктив Viltox 50m f/1.8 Lens for Sony E-Mount (AF 50/1.8 FE)
Компактний і комфортний об’ єктив 50 мм f/1.8 для Sony E-Mount от Viltrox - це повнокадровий об'єктив з універсальним нормальним полем зору. підходить для портретного знімання, до репортажу. Світлосильний дизайн f/1.8 чудово підходить для умов низького освітлення та для меншої глибини різкості. Оптична схема містить один елемент з наднизькою дисперсією, два елементи з високою прозорістю і два асферичних елементи для придушення аберрацій і викривлень, а також застосовувалось багатошарове покриття HD Nano для зменшення відблисків і ореолів для більшої контрастності при яскравому освітленні й контурному світлі.
 
Об’єктив має кроковий двигун STM, який забезпечує швидку, майже безшумну і точну роботу автофокусування, а також постійну ручну корекцію фокусування. Конструкція з внутрішнім фокусуванням сприяє швидкому функціонуванню. Має вбудований порт micro-USB для майбутніх оновлень прошивання.
 
 Якщо ви користуєтеся камерами APS-C, це буде дорівнювати еквівалентну 75-ммм об'єктива.
- Яскрава діафрагма f/1,8 підходить для роботи в умовах низької освітленості, а також забезпечує більший контроль над глибиною різкості.
- 11 елементів у 10 групах
- Один елемент з наднизкою дисперсією і два елементи з високою прозорістю зменшують хроматичні аберації, що забезпечує високу ясність і точність кольорів.
- Два асферичних елементи допомагають контролювати сферичну аберацію і зменшують викривлення, забезпечуючи високу різкість та точність рендерінга.
- Багатошарове покриття HD Nanno було нанесене на окремі елементи для придушення відблисків і ореолів для більшої контрастності й точності кольорів під час роботи в умовах яскравого освітлення.
- Кроковий двигун STM забезпечує швидке, безшумне і точне автофокусування, а також постійну ручну корекцію фокусування. Конструкція внутрішнього фокусування зберігає загальну довжину об’єктива під час використання, що спрощує роботу і прискорює реакцію.
- Вмонтоване кільце ручної діафрагми для тактильного керування експозіцією; Це кільце також має позицію A для автоматичного вибору діафрагми на основі камери.
- Вбудований порт micro-USB для оновлення прошивки.
- Повнокадровий формат
- Діапазон діафрагми: від f/1,8 до f/16
- Наноприкриття і різистивне покриття
- Один елемент ED, два асферичних елементи
- Мінімальна відстань фокусування: 21,7 дюйма
- Нано-мультіпокриття і різистивне покриття
- Дизайн внутрішнього фокуса
- Мотор автофокусу STM
- Розмір фільтра: 55 мм
- Ручне кільце діафрагми з автоматичним налаштуванням
 
 
 

Viltrox AF 50mm f/1.8 FE (Sony E) - в онлайн-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний маркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив за гарною ціною? Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Viltrox і Вам будуть показані всі Об'єктиви Viltrox. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не перейматися якістю товарів. Вироби, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Canon. Виникли при покупці Viltrox AF 50mm f/1.8 FE (Sony E) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Посилку отримаєте Кривому Розі в швидкі терміни.

Автофокус Так
Зум / фікс Фікс
Тип об'єктива Стандартний
Пило - вологозахист Немає
Стабілізація Немає
Байонет Sony E
Виробник Viltrox