Godox SB-FW70100 70х100 см софтбокс с сотами (SB-FW70100)

Код товару: С000012112
Фото: Godox SB-FW70100 70х100 см софтбокс с сотами (SB-FW70100)

У наявності

Ціна: 2 380 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Софтбокс Godox SB-FW70100 (70 х 100 см) призначений для формування м'якого розсіяного освітлення без різких тіней і відблисків. Софтбокс складається з відбивача, зовнішнього та внутрішнього розсіювача, що несе каркаса (литий алюмінієвий адаптер та змінне байонетне кільце на Bowens). Для встановлення Godox SB-FW70100 на освітлювальні прилади з іншим байонетом можна використовувати перехідні кільця.
 
У комплекті із софтбоксом постачаються стільники. За допомогою «липучки» (по всьому периметру) стільники кріпляться до «козирка» софтбоксу. Соти застосовується для формування обмеженого та спрямованого світлового потоку з плавним світлотіньовим переходом від центру до краю світлової плями.
 
Встановлений на приладі софтбокс можна повертати на 360 градусів, вибране положення фіксується гвинтом адаптера. Зовнішній та внутрішній екрани, що розсіюють, виготовлені з синтетичних матеріалів.
 
Закрита конструкція дозволяє уникнути небажаних відблисків та втрат світлового потоку. Відбивач, із сріблястою тканиною всередині, забезпечує рівномірне засвічення розсіювача, який у свою чергу, завдяки великій поверхні, пом'якшує тіні, що формуються. Додатковий внутрішній дифузор покращує рівномірність світлового потоку. Наконечники на пружних металевих спицях не пошкоджують тканинні тримачі софтбоксу та полегшують складання конструкції.
 
 

Godox SB-FW70100 70х100 см софтбокс с сотами (SB-FW70100) - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Софтбокси або інші елементи фотототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Софтбокс за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Софтбокс, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Софтбокси Godox. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Ніяких сумнівів як товари. Вся фототехніка з нашого каталогу створені перевіреними компаніями, наприклад Aputure. Якщо виникли при купівлі Godox SB-FW70100 70х100 см софтбокс с сотами (SB-FW70100) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення можна забрати в Мелітополі в потрібні терміни.

Форма Прямокутні
Внутрішнє покриття Cрібло
Байонет спалаху Bowens
Комплектація Тент софтбоксу SB-FW70100 – 1 шт
Спиці - 4 шт
Кільце-адаптер Bowens (змінне) – 1 шт
Тканинні розсіювачі – 2 (внутрішній та зовнішній)
Тканинні стільники - 1 шт
Чохол – 1 шт
Розміри 70 x 100 см