Godox 120 см (SB-BW-120)

Код товару: С000012262
Фото: Godox 120 см (SB-BW-120)

У наявності

Ціна: 1 880 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Софтбокс октобокс Godox 120см (SB-BW-120) - це восьмикутний софтбокс, виготовлений з якісних та міцних матеріалів, корпус та розсіювачі - стійкі до високих температур, зносу та забруднень.
 
Діаметр 120см чудово підійде для зйомки портретів (включаючи ростові), предметної зйомки, тощо. Конструкція складається з байонетного кільця, м'якого каркаса з сріблястим напиленням, двох полотен (дифузорів), що розсіюють, і спиць. Все упаковується в сумку для зберігання та перенесення. У комплект поставки входить кільце байонетного типу Bowens (S).
 
 
 

Godox 120 см (SB-BW-120) - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно замовити Софтбокси А також інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto. З асортименту виберіть Софтбокс з вигодами для бюджету Щоб простіше було підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Софтбокси Godox. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Power Plant. З'явилися під час замовлення Godox 120 см (SB-BW-120) Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари заберіть в Харкові своєчасно.