Godox 140 см (SB-BW-140)

Код товару: С000012261
Фото: Godox 140 см (SB-BW-140)

У наявності

Ціна: 3 200 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Це ідеальне доповнення до вашої студії та стробоскопів. Студійний софтбокс розсіює стробоскопічний спалах, забезпечуючи ідеальне рівномірне освітлення, необхідне для найкращих знімків. Тони шкіри оживають, а плями зникають. Кольори яскраві, і ваші знімки можуть вийти на новий рівень або професіоналізм за допомогою хорошого софтбокса для фотографії.
Завдяки швидкісним кріпленням Bowens стандартного розміру цей високоякісний софтбокс підходить для будь-якої студії.
Великий розмір софтбокса для фотографій робить його бажаним для фотозйомки моди, портретів і фотографій продуктів середнього та великого розміру.
 
- Внутрішній світловідбиваючий сріблястий і оснащений переднім напівпрозорим розсіювачем, чудово підходить для спалаху Speedlite, monolight, стробоскопа або slave;
- Швидкий і простий спосіб створення красивого розсіяного світла;
- Спеціально розроблений для швидкісних спалахів і стробоскопів;
- Вбудовані ведені пристрої - жодних безладних проводів;
- Сумісний з усіма аксесуарами Bowens
 
Характеристики:
Модель: SB-BW140
Форма: Восьмикутник
Розмір: 140 см
Кріплення: Bowens

Godox 140 см (SB-BW-140) - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Софтбокси фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Софтбокс за вигідною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Софтбокс, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Godox і Вам будуть показані всі Софтбокси Godox. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Rime Lite. Якщо з'явилися при виборі Godox 140 см (SB-BW-140) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення отримаєте Ужгород своєчасно.

Характеристики:
Модель: SB-BW140
Форма: Восьмикутник
Розмір: 140 см
Кріплення: Bowens