Godox 35х160 см (SSB-BW-35160)

Код товару: С000012267
Фото: Godox 35х160 см (SSB-BW-35160)

У наявності

Ціна: 1 735 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Софтбокс Godox SB-FW призначений для формування м'якого розсіяного освітлення без різких тіней і відблисків. Софтбокс складається з відбивача, зовнішнього та внутрішнього розсіювача, що несе каркаса (литий алюмінієвий адаптер та змінне байонетне кільце на Bowens). Для встановлення Godox SB-FW на освітлювальні прилади з іншим байонетом можна використовувати перехідні кільця.
 
У комплекті із софтбоксом постачаються стільники. За допомогою «липучки» (по всьому периметру) стільники кріпляться до «козирка» софтбоксу. Соти застосовується для формування обмеженого та спрямованого світлового потоку з плавним світлотіньовим переходом від центру до краю світлової плями.
 
Встановлений на приладі софтбокс можна повертати на 360 градусів, вибране положення фіксується гвинтом адаптера. Зовнішній та внутрішній екрани, що розсіюють, виготовлені з синтетичних матеріалів.
 
Закрита конструкція дозволяє уникнути небажаних відблисків та втрат світлового потоку. Відбивач, із сріблястою тканиною всередині, забезпечує рівномірне засвічення розсіювача, який у свою чергу, завдяки великій поверхні, пом'якшує тіні, що формуються. Додатковий внутрішній дифузор покращує рівномірність світлового потоку. Наконечники на пружних металевих спицях не пошкоджують тканинні тримачі софтбоксу та полегшують складання конструкції.
 
 

Godox 35х160 см (SSB-BW-35160) - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Софтбокси А також інші фототовари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. З асортименту виберіть Софтбокс за гарною ціною? Щоб максимально просто підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Софтбокси Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Hyundae. З'явилися при покупці Godox 35х160 см (SSB-BW-35160) Запитайте нашого менеджера. Замовлення можна отримати Києві у стислі строки.

Форма Прямокутні
Внутрішнє покриття Cрібло
Байонет спалаху Bowens
Комплектація Софтбокс
Кільце-адаптер Bowens (змінне)
Тканинні розсіювачі – 2 (внутрішній та зовнішній)
Тканинні стільники
Чохол
Розміри 35 х 160 см