Godox SL150R RGB

Код товару: С000012315
Фото: Godox SL150R RGB

У наявності

Ціна: 19 092 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Різні світлові ефекти, кріплення Bowens, керування палітрою кольору освітлення за допомогою режимів HSI/RGB/GEL, безшумний режим роботи та можливість дистанційного керування параметрами за допомогою контролера DMX512, пульта дистанційного керування або мобільного додатка. Godox SL150R - це компактний, але потужний прилади для різних сценаріїв використання, від студійної зйомки, прямих трансляцій та інтерв'ю до освітлення театральних сцен.
Зустрічайте нове світлодіодне RGB джерело постійного світла - Godox SL150R. Різні світлові ефекти, кріплення Bowens, керування палітрою кольору освітлення за допомогою режимів HSI/RGB/GEL, безшумний режим роботи та можливість дистанційного керування параметрами за допомогою контролера DMX512, пульта дистанційного керування або мобільного додатка. Godox SL150R - це компактний, але потужний прилади для різних сценаріїв використання, від студійної зйомки, прямих трансляцій та інтерв'ю до освітлення театральних сцен.
 
 
Яскравість 26200 люкс
Godox SL150R відкриває нові можливості в галузі освітлення студійної творчої зйомки. Досягаючи максимальної освітленості 26200 люкс (на відстані 1м, 5600K, зі стандартним рефлектором), цей освітлювач демонструє високу продуктивність та стабільну потужність.
 
Маленький корпус, великі можливості
Godox SL150R має компактний корпус і є універсальним інструментом, що підходить для використання в різних видах фото- та відеозйомки. Цей освітлювач підійде для використання не тільки в якості основного світла, що малює, а також у ролі джерел заповнюючого світла або для створення атмосфери, що надає творчу виразність кадру.
 
 
Палітра відтінків для яскравих образів
Три режими кольорового освітлення, в яких колір регулюється у всій палітрі спектру 360°, а також підтримка імітації 60 фільтрів гелю надихнуть на захоплюючу взаємодію зі світом кольору.
 
Від холодного до теплого
У моделі Godox SL150R передбачена можливість регулювання колірної температури від 2500K до 10000K для плавного переходу між теплими та холодними тонами освітлення, це допоможе швидко адаптуватися до різних умов навколишнього освітлення та реалізувати вашу творчу задумку.
 
 
Безліч способів управління
Відеосвіт Godox SL150R призначений для різних сценаріїв застосування, тому він підтримує безліч способів управління, включаючи сумісність з мобільним додатком GodoxLight, пультом радіокерування, консолями DMX512 і має зручну вбудовану панель управління, що дозволяє оптимізувати ефективність роботи.
 
 
14 світлових ефектів
14 вбудованих світлових спецефектів, що імітують світло на вечірці або грозу, дозволяють SL150R відтворювати реалістичні світлові сюжети. Кожен ефект можна налаштувати під себе, регулюючи яскравість та швидкість, що дає можливість необмеженого творчого самовираження.
 
Точність кольору
Зберігаючи середні значення індексів кольору CRI і TLCI на рівні 96+, SL150R передає кольори об'єкта, що знімається, з неперевершеною точністю і стабільністю.
 
Безшумна робота
Завдяки можливості відключення вентилятора, SL150R забезпечують тишу на майданчику.
 
 
Байонет Bowens
Кріплення Bowens забезпечує сумісність із великим асортиментом аксесуарів. Це дозволяє використовувати безліч світлоформуючих насадок для створення різноманітних світлових ефектів.
 
 
Комплектація:
Освітлювач ×1
Сталевий трос ×1
Утримувач адаптера ×1
Захисна кришка x1
Мережевий адаптер ×1
Рефлектор ×1
Кабель живлення ×1
 
 
 
 
 

Godox SL150R RGB - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Постійне студійне світло А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Постійне студійне світло за вигідною ціною? Щоб легко було підібрати Постійне студійне світло, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Godox і Ви побачите список з Постійне студійне світло Godox. У нас найпростіша система підбору фототехніки. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Godox. Якщо з'явилися при виборі Godox SL150R RGB Запитайте нашого менеджера. Замовлений товар можна отримати Слов'янське в швидкі терміни.

Технічні характеристики:
Потужність: макс. ≥165 Вт
Джерело живлення: 36В – 4.6А
Колірна температура: 2500K ~ 10000K
Діапазон яскравості: 0% -100%
Кількість спецефектів: 14
CRI: ≥95
TLCI: ≥96
Канали CH: 32(1-32)
Групи GR: 16(A-F, 0-9)
Бездротові ідентифікатори ID: 99(1-99)
Режими: CCT/HSI/RGBW/GEL/FX
Способи керування: 2.4ГГц радіокерування/DMX 512/Bluetooth/панель керування
Дистанція керування 2.4ГГц: макс.50м
Дистанція керування Bluetooth: макс.30м
U-подібний кронштейн: кут регульований 360°
Температура експлуатації: -10 ° C ~ 40 ° C
Розмір (включно з кронштейном): 288×199×283 мм
Вага нетто (включаючи кронштейн): 2.35 кг