Godox QR-P60T Quick Release Parabolic Softbox

Код товару: С000012383
Фото: Godox QR-P60T Quick Release Parabolic Softbox

У наявності

Ціна: 3 128 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Софтбокс Godox QR-P60T параболічний швидкоскладаний
 
Godox QR-P60T — це ультракомпактний софтбокс, призначений для пом'якшення освітлення під час фото- або відеозйомки на локаціях або в приміщеннях. Швидкоскладана конструкція спрощує встановлення та складання. Параболічна форма, срібляста внутрішня поверхня та знімні внутрішній та фронтальний тканинні розсіювачі забезпечують ефектний результат, збереження високого CRI та рівномірне, м'яке освітлення.
 
Ультракомпактний дизайн
Глибина софтбоксів QR-P60T складає всього 29.8 см, що ідеально підходить для відеозйомки у невеликих приміщеннях за межами спеціалізованої студії.
 
Простота складання та розбирання
Для складання софтбоксу підніміть спиці до клацання в монтажному кільці. Для швидкого встановлення одночасно піднімайте дві протилежні спиці. Для розбирання софтбоксу трохи підніміть спицю, одночасно натиснувши на відповідну кнопку розблокування спиці.
 
М'яке та рівномірне освітлення
Завдяки параболічній формі, софтбокси QR-P60T забезпечують заломлення світла в паралельні промені, створюючи рівномірне та однорідне освітлення. Внутрішня срібляста поверхня, що відбиває, посилює інтенсивність світла.
 
Настроювання освітлення
Софтбокси QR-P60T комплектуються знімними внутрішнім та фронтальним тканинними розсіювачами, які можна використовувати як разом, так і окремо, щоб досягти тонкого налаштування світлового ефекту. Внутрішній розсіювач виготовлений із спеціального матеріалу і щільно прилягає до стінок софтбоксу, покращуючи точність передачі кольорів і забезпечуючи більш рівномірне освітлення.
 
Кріплення Bowens
Софтбокси QR-P60T оснащені кріпленням Bowens та сумісні з широким асортиментом джерел імпульсного та постійного світла, а також, при використанні відповідного перехідного адаптера (купується окремо), можуть використовуватися з освітлювальними приладами з кріпленням Godox або Profoto.
 
Комплектація:
- Софтбокс QR-P60T ×1
- Передній розсіювач тканини ×1
- Внутрішній тканинний розсіювач ×1
 
 

Godox QR-P60T Quick Release Parabolic Softbox - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо терміново необхідно знайти Софтбокси або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Софтбокс вигідно? Щоб правильно вибрати Софтбокс, Скористайтеся навігацією. Введіть: Godox і перед вами будуть Софтбокси Godox. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими виробниками, наприклад Puluz. Якщо виникли під час підбору Godox QR-P60T Quick Release Parabolic Softbox Питання можна задати нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Тернополі в необхідні терміни.

Модель QR-P60T

Вага нетто 0,771 кг

Габарити (глибина × діаметр) 29,8*60 см