Falcon SBQ-30120HC

Код товару: 11264
Фото: Falcon SBQ-30120HC

Нема в наявності

Ціна: 3 897 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокс с сотами Falcon 30x120 имеет Hensel-совместимый байонет, подходит ко всем вспышкам Falcon старших серий и обеспечивает равномерный направленный поток рисующего света.

Применим для студийной съемки поясных и ростовых портретов а также для создания контрградиентных композиций.

Софтбокс закрытого исполнения, выполнен из термостойкого, усточивого к выгоранию материала, способного выдерживать работу с источником постоянного света мощностью до 1000 Вт.

Falcon SBQ-30120HC - на сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Софтбокси та інші елементи фототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Софтбокс за низькою ціною? Щоб не витрачати час на підбір Софтбокс, за допомогою зручної навігації. Введіть: Falcon і перед вами будуть усі Софтбокси Falcon. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими компаніями, наприклад Falcon. Виникли при покупці Falcon SBQ-30120HC Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари можна забрати в Львові у стислі строки.