Falcon SBQ-30120HC

Код товару: 11264
Фото: Falcon SBQ-30120HC

Нема в наявності

Ціна: 3 897 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокс с сотами Falcon 30x120 имеет Hensel-совместимый байонет, подходит ко всем вспышкам Falcon старших серий и обеспечивает равномерный направленный поток рисующего света.

Применим для студийной съемки поясных и ростовых портретов а также для создания контрградиентных композиций.

Софтбокс закрытого исполнения, выполнен из термостойкого, усточивого к выгоранию материала, способного выдерживать работу с источником постоянного света мощностью до 1000 Вт.

Falcon SBQ-30120HC - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Софтбокси А також інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Софтбокс за ринковими розцінками? Щоб простіше було підібрати Софтбокс, за допомогою фільтрів. Введіть: Falcon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Софтбокси Falcon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Mircopro. Виникли при виборі Falcon SBQ-30120HC Запитайте наших професійних менеджерів. Посилку отримаєте Одесі у мінімальні терміни.