Schneider B+W 55mm Clear MRC

Код товару: 13777
Фото: Schneider B+W 55mm Clear MRC

У наявності

Ціна: 1 742 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Професійний, суворо захисний фільтр з прозорого скла CLEAR 007 - нейтральний Protect , зроблений з оптично високоякісного скла з високоміцним багатошаровим покриттям, що просвітлює (MRC), він необхідний тільки для захисту передньої лінзи об'єктива.

Мульти захищене просвітлення із двох сторін. Зводить до мінімуму світлорозсіювання, пропускаючи 99,8% світла.

CLEAR 007 випускається тільки у виконанні MRC .

Оправлення з латуні з глибоким матовим чорнінням для запобігання відбиткам.

Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach .

Schneider B+W 55mm Clear MRC - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Фільтри А також інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Фільтр З вигодами для себе? Щоб максимально просто вибрати Фільтр, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Ніяких сумнівів як товари. Товари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Hoya. Якщо з'явилися при купівлі Schneider B+W 55mm Clear MRC Питання можна задати нашим фахівцям. Відправляємо продукцію в Львові без затримок.