Schneider B+W 55mm 81-A

Код товару: 13928
Фото: Schneider B+W 55mm 81-A

У наявності

Ціна: 1 004 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

B+W F-Pro KB-15 (80 A)

Світлофільтр B+W F-Pro KB-15 дозволяє застосовувати позитивну плівку денного світла при освітленні галогенними лампами, а також дуже світлими (1000 Вт) або слабкішими (25 Вт) лампами розжарювання.

Використовується під час зйомки на денну плівку, виходить ефект «під ніч». Застосовується при зйомці в студії на денну плівку або денний слайд з лампами розжарювання (які мають колірну температуру 3400°). 

Фільтр фактор 2.2. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: : E
Діаметри: 55

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь

 
 
 

 

Schneider B+W 55mm 81-A - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр зі знижками? Щоб максимально просто вибрати Фільтр, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться Фільтри Schneider B+W. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Kenko. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 55mm 81-A Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Миколаєві у стислі строки.

Покриття: : E
Діаметри: 55

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь