Schneider B+W 72mm 81-B MRC

Код товару: 13939
Фото: Schneider B+W 72mm 81-B MRC

У наявності

Ціна: 2 317 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

B+W F-Pro 81-B MRC

B+W F-Pro 81-B MRC – слабо утеплюючий світлофільтр, дія якого аналогічна фільтру 81-A, але з трохи більшим червонуватим відтінком. Зсув у теплу зону – 300°.

Блокує ультрафіолетове випромінювання, запобігає високому переважанню синього тону в тінях (викликаного освітленням неба), надаючи зображенню теплішу кольорову гаму. Незамінний при зйомці на морі та в горах, де блокування ультрафіолету захисними фільтрами UV недостатньо.

Багатошарове покриття MRC – це складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес  покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: MRC

Діаметри: 72

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь

 
 
 

 

Schneider B+W 72mm 81-B MRC - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Фільтри А також інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр на кращих умовах. Щоб простіше було підібрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите список з Фільтри Schneider B+W. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотототовари, які є у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Cokin. З'явилися під час замовлення Schneider B+W 72mm 81-B MRC Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлену продукцію можна отримати в Бердянське в потрібні терміни.

Покриття: MRC

Діаметри: 72

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь