Schneider B+W 67mm Circular - Pol

Код товару: 13840
Фото: Schneider B+W 67mm Circular - Pol

Нема в наявності

Ціна: 2 315 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro S03 Circular-Pol

B+W F-Pro S03 Circular-Pol – професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. Це один з найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа.

Ступінь поляризації залежить від кута сонця щодо горизонту. Найкращі умови поляризації під час використання під кутом 90° до сонця. Поляризація води, як і неба залежить від кута сонця. Під час зйомки води з поляризаційним фільтром стають помітними об'єкти під водою (посилення або ослаблення відображення на воді).

Оправа F-Pro виготовлена ​​з латуні та має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів, таких як лінзи, кришки, бленди або інші світлофільтри.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: E
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 

Schneider B+W 67mm Circular - Pol - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фільтр зі знижками? Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться Фільтри Schneider B+W. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені перевіреними компаніями, наприклад Hoya. Виникли при виборі Schneider B+W 67mm Circular - Pol Запитайте наших менеджерів. Посилку отримаєте Каменському в швидкі терміни.

Покриття: E
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь