Schneider B+W 58mm Circular - Pol MRC

Код товару: 13845
Фото: Schneider B+W 58mm Circular - Pol MRC

У наявності

Ціна: 4 058 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro S03 Circular-Pol MRC

B+W F-Pro S03 Circular-Pol MRC – професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. Один з найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа.

Ступінь поляризації залежить від кута сонця щодо горизонту. Найкращі умови поляризації під час використання під кутом 90° до сонця. Поляризація води, як і неба залежить від кута сонця. Під час зйомки води з поляризаційним фільтром стають видні об'єкти під водою (посилення або ослаблення відображення на воді).

Оправа F-Pro виготовлена ​​з латуні та має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів, таких як лінзи, кришки, бленди або інші світлофільтри.

Багатошарове покриття MRC – складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: MRC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 

Schneider B+W 58mm Circular - Pol MRC - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фільтри А також інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр за гарною ціною? Щоб запросто підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими фірмами, наприклад RODENSTOCK. Якщо з'явилися при виборі Schneider B+W 58mm Circular - Pol MRC Питання можна уточнити у наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Сумах своєчасно.

Покриття: MRC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь