Schneider B+W 77mm Circular - Pol MRC

Код товару: 13849
Фото: Schneider B+W 77mm Circular - Pol MRC

Нема в наявності

Ціна: 7 116 6 322 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro S03 Circular-Pol MRC

B+W F-Pro S03 Circular-Pol MRC – професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. Один з найбільш поширених та необхідних фільтрів для кожного фотографа.

Ступінь поляризації залежить від кута сонця щодо горизонту. Найкращі умови поляризації під час використання під кутом 90° до сонця. Поляризація води, як і неба залежить від кута сонця. Під час зйомки води з поляризаційним фільтром стають видні об'єкти під водою (посилення або ослаблення відображення на воді).

Оправа F-Pro виготовлена ​​з латуні та має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів, таких як лінзи, кришки, бленди або інші світлофільтри.

Багатошарове покриття MRC – складна система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.

Покриття: MRC
Діаметри: 77
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь

Schneider B+W 77mm Circular - Pol MRC - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фільтри або інші аксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Фільтр за собівартістю. Щоб швидко підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари з каталогу створені відомими брендами, наприклад Kenko. З'явилися під час підбору Schneider B+W 77mm Circular - Pol MRC Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення отримаєте Нікополі своєчасно.

Покриття: MRC
Діаметри: 77
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь