Schneider B+W 62mm Close Up NL-4

Код товару: 13896
Фото: Schneider B+W 62mm Close Up NL-4

У наявності

Ціна: 1 550 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Лінза – це додатковий пристрій до об'єктиву, який служить для зміни його фокусної відстані та мінімальної дистанції фокусування. Вона полягає в оправі та надягається безпосередньо на об'єктив. Позитивна лінза зменшує фокусну відстань (збільшує кут зображення).
 
Відбувається:
 
1. Зміна відносного отвору системи
2. Зменшує мінімальну дистанцію фокусування об'єктива
3. Збільшує масштаб зйомки при незмінному висуненні об'єктива
4. Зменшує відстань до об'єкта, що різко зображується.
 
Лінзи для зйомки крупним планом розширюють діапазон регулювання під час фотографування зблизька за допомогою аналогових або цифрових фотокамер.
 
У такий спосіб лінзи дозволяють помітно збільшити масштаб зображення.
 
Лінза NL-4 ще більше розширює діапазон регулювання для стандартних об'єктивів і є максимально допустимою лінзою для портретних об'єктивів з фокусною відстанню, що регулюється.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach (Німеччина).
 

Schneider B+W 62mm Close Up NL-4 - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фільтри А також інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Фільтр за гарною ціною? Щоб запросто підібрати Фільтр, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Schneider B+W. У нас вибрати фототовари найпростіше. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари з каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Schneider B+W. З'явилися при виборі Schneider B+W 62mm Close Up NL-4 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Фототовари можна отримати в Кривому Розі без затримок.

Назва товару
B+W Schneider B+W Close Up NL-4
Тип фільтра
Макро
Розмір
62 мм
Виробник
Німеччина