Schneider B+W 77mm Close Up NL-4

Код товару: 13899
Фото: Schneider B+W 77mm Close Up NL-4

Нема в наявності

Ціна: 2 451 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro Clouse UP NL-4

B+W F-Pro Clouse UP NL-4 розширює діапазон регулювання для стандартних об'єктивів і є максимально допустимою лінзою для портретних обьективів з регульованою фокусною відстанню. Збільшення +4 діоптрії.

Ефект збільшується зі збільшенням кількості діоптрій і фокусної відстані лінзи. Тому для більш коротких фокусних відстаней у цифровій фотографії рекомендується використовувати більш потужні лінзи для макрозйомки.

Фільтри для макрозйомки можна комбінувати, але, з міркувань якості та для запобігання віньєтуванню, слід ставити не більше двох лінз одна на одну. Значення просто складаються.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Діаметри: 77
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь

 
 

Schneider B+W 77mm Close Up NL-4 - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Фільтри та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Фільтр за економною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть показані всі Фільтри Schneider B+W. У нас найпростіша система підбору фототехніки. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Kenko. Якщо з'явилися при підборі Schneider B+W 77mm Close Up NL-4 Запитайте нашого менеджера. Товари отримаєте Кам'янець-Подільському в швидкі терміни.

Діаметри: 77
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь