Schneider B+W 58mm Cross 6X

Код товару: 13940
Фото: Schneider B+W 58mm Cross 6X

У наявності

Ціна: 1 864 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro Cross 6X 

Ефектний зоряний фільтр B+W F-Pro Cross 6X має растрову сітку з ліній, які перпендикулярно розташовані, що забезпечує створення шести «зоряних» променів навколо кожної длянки, що світиться, через заломлення світла. Щоб отримати необхідний кадр, варто проекспериментувати з діафрагмою та повернути «зірочку» навколо осі. Довжина променів залежить від фокусної відстані об'єктива: у телеоб'єктивів вона довша, у ширококутних лінз – коротша.

Крапки, що світяться, з шістьома «зоряними» променями дуже ефектно та привабливо виглядають на темному навколишньому тлі. «Зірки» пофарбовані переважно в колір джерела світла, але також можуть слабо відливати всіма кольорами веселки. Напрямок променів завжди перпендикулярно лініям растрової сітки. Оправа фільтра повертається, щоб забезпечити оптимальне вирівнювання зображення в полі видошукача (для дзеркальних фотокамер) або на екрані монітора (для цифрових камер). Усі «зіркові» фільтри B+W також можна використовувати з відеокамерами.

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині

Покриття: E
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 

Schneider B+W 58mm Cross 6X - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Виберіть із каталогу Фільтр вигідно? Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Schneider B+W І Ви побачите перелік з Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад RODENSTOCK. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 58mm Cross 6X Запитайте нашого менеджера. Замовлення заберіть у Івано-Франківську у стислі строки.

Покриття: E
Діаметри: 58
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь