Schneider B+W 62mm Fog 1

Код товару: 13831
Фото: Schneider B+W 62mm Fog 1

Нема в наявності

Ціна: 760 721 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтри B+W F-Pro Fog 1 створюють ефект легкого туману. Сюжет ніби покритий тонкою, легкою пеленою туману. У Fog 1 ця пелена дуже ніжна, але з сильними ореолами навколо джерел світла на дуже світлих областях зображення.
Кольори виглядають яскравішими (зі зменшенням насиченості кольорів) по всій площі кадру. Цей романтичний ефект можна ще більше посилити при невеликій перетримці.
Оправа з латуні з глибоким матовим чорнінням. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування.  Вироблено в Німеччині.
 
Покриття: E
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь 
 

Schneider B+W 62mm Fog 1 - в електронному маркеті abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри А також інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фільтр за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на підбір Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Tamron. З'явилися при виборі Schneider B+W 62mm Fog 1 Запитайте нашого менеджера. Фототехніку отримаєте Дніпропетровське якомога швидше.

Покриття: E
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь