Schneider B+W 62mm KB-12 (80 B)

Код товару: 13806
Фото: Schneider B+W 62mm KB-12  (80 B)

У наявності

Ціна: 1 367 1 149 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KB-12 (80 B)  

B+W F-Pro KB-12 – синій конверсійний світлофільтр серії «КВ». Використовується для підвищення колірної температури освітлення. Конверсійні світлофільтри, пофарбовані в ніжні сині тони, забезпечують нейтральну кольоропередачу через зменшення збільшеної частки червоного, оранжевого та жовтого при зйомці в ранкові та вечірні години. Світлофільтри КВ-12 дозволяють застосовувати позитивну плівку денного світла при освітленні галогенними лампами, а також дуже світлими (1000 Вт) або слабкішими (25 Вт) лампами розжарювання.

При зйомках на денній плівці виявляється ефект «під ніч». Застосовується при зйомці в студії на денну плівку або денний слайд з лампами розжарювання (які мають колірну температуру 3400°). 

Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: : E
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь

Schneider B+W 62mm KB-12 (80 B) - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри А також інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Фільтр на кращих умовах. Щоб легко було підібрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть показані всі Фільтри Schneider B+W. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Carl Zeiss. Виникли при замовленні Schneider B+W 62mm KB-12 (80 B) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Транспортуємо продукцію в Дніпродзержинське найшвидше.

Покриття: : E
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь