Schneider B+W 72mm KB-12 (80 B)

Код товару: 13808
Фото: Schneider B+W 72mm KB-12  (80 B)

У наявності

Ціна: 1 605 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр B+W KB-12 ( 80 B ) F-Pro опис:
 
B+W KB 12 (80 B) F-Pro – це серія професійних світлофільтрів у виконанні F-PRO Skylight KB 12 (80 B). Сині конверсійні світлофільтри серії "КВ 12" застосовуються під час зйомки на денну плівку. З цим фільтром виходить ефект "під ніч".
Під час зйомки в студії на денну плівку або денний слайд із галогенними лампами (які мають колірну температуру 3400°). Оправлення з латуні з глибоким матовим чорнінням.
   
Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach. Німеччина.

Schneider B+W 72mm KB-12 (80 B) - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Фільтр за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите всі необхідні Фільтри Schneider B+W. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі компанії, наприклад . Виникли при покупці Schneider B+W 72mm KB-12 (80 B) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототехніку отримаєте Полтаві у стислі строки.

Назва товару
B+W Schneider KB-12 (80 B)
Тип фільтра
Коригуючий
Розмір
72 мм
Виробник
Німеччина