Schneider B+W 72mm KB-15 (80 А)

Код товару: 13815
Фото: Schneider B+W 72mm KB-15  (80 А)

У наявності

Ціна: 1 621 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KB-15 (80 A)

Світлофільтр B+W F-Pro KB-15 дозволяє застосовувати позитивну плівку денного світла при освітленні галогенними лампами, а також дуже світлими (1000 Вт) або слабкішими (25 Вт) лампами розжарювання.

Використовується під час зйомки на денну плівку, виходить ефект «під ніч». Застосовується при зйомці в студії на денну плівку або денний слайд з лампами розжарювання (які мають колірну температуру 3400°). 

Фільтр фактор 2.2. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: : E
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 

Schneider B+W 72mm KB-15 (80 А) - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фільтри або інші фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Фільтр З вигодами? Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, Скористайтеся навігацією. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не турбуватися. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими компаніями, наприклад Canon. Якщо з'явилися при виборі Schneider B+W 72mm KB-15 (80 А) Запитайте наших професійних менеджерів. Транспортуємо продукцію в Краматорську якомога швидше.

Покриття: : E
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь