Schneider B+W 62mm Redhancer 491

Код товару: 13882
Фото: Schneider B+W 62mm Redhancer 491

У наявності

Ціна: 2 718 2 544 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр B+W REDHANCER  має спеціальні пропускаючі властивості Це строго зональний фільтр, що насичує тільки жовто-оранжево-червону зону, залишаючи інші кольори без змін.
 
Рекомендується для зйомки вечірнього міста, вогню, реклами, овочів, фруктів, ягід. Незамінний для осінніх краєвидів.
У поєднанні з поляризаційним фільтром усуває синювато сіру серпанок, і дає драматично насичені кольори.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів  B+W Schneider , включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach.
 
 
 
 

Schneider B+W 62mm Redhancer 491 - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Фільтри А також інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фільтр З вигодами для себе? Щоб легше було підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Schneider B+W. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими брендами, наприклад Canon. Виникли при замовленні Schneider B+W 62mm Redhancer 491 Питання можна задати нашим фахівцям. Посилання прийде в Кропивницькому в швидкі терміни.

Назва товару
Schneider B+W Redhancer 491
Виробник
Б. В. Шнайдер
Тип фільтра
Коректуючий
Розмір
62 мм