Schneider B+W 72mm Redhancer 491

Код товару: 13884
Фото: Schneider B+W 72mm Redhancer 491

У наявності

Ціна: 3 484 3 303 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 491 Redhancer – конверсійний фільтр, що володіє спеціальними пропускаючими властивостями. Це суворо зональний фільтр, що насичує лише жовто-оранжево-червону зону, залишаючи інші кольори без змін.
Рекомендується для зйомки вечірнього міста, вогню, реклами, одягу, овочів, фруктів, ягід. Незамінний для зйомки осінніх краєвидів. У поєднанні з поляризаційним фільтром усуває синювато-сірий серпанок і дає драматично насичені кольори.
Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.
 
Покриття: Е
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
   
 
   

Schneider B+W 72mm Redhancer 491 - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фільтри А також інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр за бюджетною ціною? Щоб простіше було підібрати Фільтр, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть показані всі Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість деталей можна не хвилюватися. Товари, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Schneider B+W. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 72mm Redhancer 491 Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Посилку отримаєте Броварах у мінімальні терміни.

Покриття: Е
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь