Schneider B+W 55mm Top - Pol Linear

Код товару: 13874
Фото: Schneider B+W 55mm Top - Pol Linear

Нема в наявності

Ціна: 953 870 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Линейные поляризационные фильтры предназначены для камер с ручной наводкой резкозти. При употреблении их с автофокусными объективами может быть ошибка измерения оптических измерительных систем.

Весь цикл производства светофильтров B+W Schneider, включая варку стекла, осуществляется на заводе Schneider Optische Werke в г.Bad Kreuznach.- Германия

Schneider B+W 55mm Top - Pol Linear - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Фільтри А також інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Фільтр на кращих умовах. Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами будуть усі Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не турбуватися про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Tamron. Виникли при замовленні Schneider B+W 55mm Top - Pol Linear Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товар можна отримати в Вінниці в необхідні терміни.