Schneider B+W 60mm UV-IR-CUT MRC

Код товару: 13965
Фото: Schneider B+W 60mm UV-IR-CUT MRC

Нема в наявності

Ціна: 3 141 2 842 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
B+W F-Pro UV/IR CUT MRC 486 - професійний світлофільтр, що блокує ультрафіолетове та інфрачервоне випромінювання. На світлофільтр UV-IR CUT нанесено високоякісне просвітлення, що дозволяє досягти подвійної дії: по-перше, блокування впливу небажаних ультрафіолетових променів, а по-друге, захисту матриці цифрових фотоапаратів від шкідливого інфрачервоного випромінювання. Світлофільтр UV-IR CUT має широкий спектр інтерференцій з високою пропускною здатністю світла, що дозволяє видимому спектральному діапазону проходити без спотворень.
 
   
 
Фільтр додатково блокує інфрачервоне випромінювання, запобігаючи нерізкості та кольороспотворювальні відтінки при роботі з цифровими матрицями, особливо оснащеними формувачами зображення (CCD), чутливими до інфрачервоних променів. Як результат – покращення різкості та кольоронасиченості матриці. Найменшою мірою результат помітний на Canon. На Nikon та цифрових відеокамерах результат помітний значно краще. А цифрова матриця Leica без цього світлофільтра має значні відмінності кольорів.
Спектр застосування світлофільтра B+W UV-IR CUT дуже широкий - це аналогові та цифрові, фото та відеокамери, а також техніка спеціального призначення. Світлофільтр UV-IR CUT корисно використовувати для зйомки на морі або в горах, а також за яскравої сонячної погоди.
Просвітлення MRC. Оправа F-PRO з латуні з глибоким матовим чорнінням оснащена зовнішнім різьбленням для додаткових аксесуарів. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.
 
Покриття: MRC
Діаметри: 60
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 

Schneider B+W 60mm UV-IR-CUT MRC - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Фільтри А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Виберіть із асортименту Фільтр за ринковими розцінками? Щоб максимально просто підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите список з Фільтри Schneider B+W. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотототовари, які є у нас, випускають відомі фірми, наприклад Schneider B+W. Виникли при покупці Schneider B+W 60mm UV-IR-CUT MRC Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлену продукцію можна отримати в Слов'янське без затримок.

Покриття: MRC
Діаметри: 60
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь