Schneider B+W 67mm UV-IR-CUT MRC

Код товару: 13968
Фото: Schneider B+W 67mm UV-IR-CUT MRC

У наявності

Ціна: 4 096 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
B+W F-Pro UV/IR CUT MRC 486 - професійний світлофільтр, що блокує ультрафіолетове та інфрачервоне випромінювання. На світлофільтр UV-IR CUT нанесено високоякісне просвітлення, що дозволяє досягти подвійної дії: по-перше, блокування впливу небажаних ультрафіолетових променів, а по-друге, захисту матриці цифрових фотоапаратів від шкідливого інфрачервоного випромінювання. Світлофільтр UV-IR CUT має широкий спектр інтерференцій з високою пропускною здатністю світла, що дозволяє видимому спектральному діапазону проходити без спотворень.
 
   
 
Фільтр додатково блокує інфрачервоне випромінювання, запобігаючи нерізкості та кольороспотворювальні відтінки при роботі з цифровими матрицями, особливо оснащеними формувачами зображення (CCD), чутливими до інфрачервоних променів. Як результат – покращення різкості та кольоронасиченості матриці. Найменшою мірою результат помітний на Canon. На Nikon та цифрових відеокамерах результат помітний значно краще. А цифрова матриця Leica без цього світлофільтра має значні відмінності кольорів.
Спектр застосування світлофільтра B+W UV-IR CUT дуже широкий - це аналогові та цифрові, фото та відеокамери, а також техніка спеціального призначення. Світлофільтр UV-IR CUT корисно використовувати для зйомки на морі або в горах, а також за яскравої сонячної погоди.
Просвітлення MRC. Оправа F-PRO з латуні з глибоким матовим чорнінням оснащена зовнішнім різьбленням для додаткових аксесуарів. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.
 
Покриття: MRC
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 

Schneider B+W 67mm UV-IR-CUT MRC - на сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Фільтри А також інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фільтр на кращих умовах. Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите список з Фільтри Schneider B+W. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад RODENSTOCK. Якщо з'явилися при підборі Schneider B+W 67mm UV-IR-CUT MRC Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення отримаєте Кривому Розі якомога швидше.

Покриття: MRC
Діаметри: 67
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь