Schneider B+W 49mm Cross 6X

Код товару: 14449
Фото: Schneider B+W 49mm Cross 6X

У наявності

Ціна: 1 405 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ефектні "зоряні"  фільтри B+W  мають растрову сітку з ліній, що забезпечує створення "зоряних" променів навколо кожної крапки, що світиться за рахунок заломлення світла. Точки, що світяться, з "зоряними" променями дуже ефектно і привабливо виглядають на темному навколишньому тлі. "Зірки" пофарбовані переважно в колір джерела світла, але можуть і слабко відливати кольорами веселки. Напрямок променів завжди перпендикулярно до ліній растрової сітки. Оправа фільтра повертається для можливості оптимального вирівнювання зображення у полі видошукача (у дзеркальних фотоапаратів) або на екрані монітора (у цифрових камер). Усі "зіркові"  фільтри B+W  можна використовувати і з відеокамерами.
"Зоряний"  фільтр B+W  для 6 променів має растрову сітку з ліній із напрямком у напрямку сторін рівнобедреного трикутника. Тому промені утворюють сторони кута 60 °.
 
Довжина променів залежить від фокусної відстані об'єктива: у телеоб'єктивах довша у ширококутних коротше.
 

Schneider B+W 49mm Cross 6X - в інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Фільтри або інші елементи фотототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Фільтр з хорошими знижками. Щоб простіше було підібрати Фільтр, Скористайтеся навігацією. Введіть: Schneider B+W І Ви побачите перелік з Фільтри Schneider B+W. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі компанії, наприклад Heliopan. Якщо з'явилися при купівлі Schneider B+W 49mm Cross 6X Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Тернополі максимально швидко.

Виробник
Шнайдер B+W
Тип фільтра
Променевий
Діаметр різьблення
49 мм
Виробник
Німеччина