Schneider B+W 55mm Cross 6X

Код товару: 14451
Фото: Schneider B+W 55mm Cross 6X

У наявності

Ціна: 1 724 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ефектні "зоряні"  фільтри B+W  мають растрову сітку з ліній, що забезпечує створення "зоряних" променів навколо кожної крапки, що світиться за рахунок заломлення світла. Точки, що світяться, з "зоряними" променями дуже ефектно і привабливо виглядають на темному навколишньому тлі. "Зірки" пофарбовані переважно в колір джерела світла, але можуть і слабко відливати кольорами веселки. Напрямок променів завжди перпендикулярно до ліній растрової сітки. Оправа фільтра повертається для можливості оптимального вирівнювання зображення у полі видошукача (у дзеркальних фотоапаратів) або на екрані монітора (у цифрових камер). Усі "зіркові"  фільтри B+W  можна використовувати і з відеокамерами.
"Зоряний"  фільтр B+W  для 6 променів має растрову сітку з ліній із напрямком у напрямку сторін рівнобедреного трикутника. Тому промені утворюють сторони кута 60 °.
 
Довжина променів залежить від фокусної відстані об'єктива: у телеоб'єктивах довша у ширококутних коротше.

Schneider B+W 55mm Cross 6X - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фільтри А також інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш електронний каталог АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фільтр за собівартістю. Щоб запросто підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Schneider B+W І Ви побачите перелік з Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Ніяких сумнівів як товари. Всі фототовари, які можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Canon. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 55mm Cross 6X Запитайте наших фахівців. Посилку отримаєте Білій Церкві без затримок.

Виробник
Шнайдер B+W
Тип фільтра
Променевий
Діаметр різьблення
55 мм
Виробник
Німеччина