Schneider B+W 72mm FL-D

Код товару: 14439
Фото: Schneider B+W 72mm FL-D

У наявності

Ціна: 3 026 2 998 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Фільтр B+W F-Pro FL-D використовується, коли ви хочете скоректувати зеленуватий відтінок, який з'являється при зйомці на плівку для денного світла при звичайному флуоресцентному освітленні.  Практично всі офісні приміщення, магазини, супермаркети освітлюються люмінесцентними лампами. Знімки, зроблені в таких приміщеннях, мають яскраво виражений зелений колір. Для перетворення світла люмінесцентних ламп в денне світло використовують фільтр B+W FL-D.
 
 
Люмінесцентні лампи горять при найрізноманітніших температурах і часто вимагають більш досконалої фільтрації для отримання точних результатів. Для спеціальної фільтрації та професійного використання настійно рекомендується використовувати вимірювач колірної температури разом з фільтрами корекції кольору (наприклад, СС30М) при зйомці з люмінесцентним освітленням. Це єдиний перевірений спосіб домогтися точної корекції кольору.
Оправа F-Pro з латуні з глибоким матовим чорнінням має зовнішнє різьблення для додаткових аксесуарів або інших світлофільтрів.
Пластиковий кейс для зберігання та транспортування.  Вироблено в Німеччині.
 
Покриття: E
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
 

Schneider B+W 72mm FL-D - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фільтри фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн магазин abcphoto. З асортименту виберіть Фільтр за ринковими розцінками? Щоб точно підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Schneider B+W. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не думати про якість товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі фірми, наприклад Heliopan. Якщо з'явилися при підборі Schneider B+W 72mm FL-D Запитайте наших професійних менеджерів. Товар можна отримати в Україні максимально швидко.

Покриття: E
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь