Schneider B+W 67mm UV 010 MRC EW

Код товару: 15673
Фото: Schneider B+W 67mm UV 010 MRC EW

У наявності

Ціна: 5 240 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Професійний ультрафіолетовий понад ширококутний світлофільтр.

Відсутність віньєтування до кута 120°

У той час, як зовнішній діаметр стандартних оправ світлофільтрів дорівнює діаметру оправи об'єктива, передня частина "масивних" оправ фільтрів EW за розміром більше кріпильного різьблення, а скло такого фільтра значно більше. Більший розмір передньої частини світлофільтрів у "масивній" оправі передбачений для збільшення "ширини у світлі", щоб виключити перешкоди на шляху дуже косо падаючих променів по краю кадру при великому куті охоплення зображення, і так протидіяти прояву віньєтування (затемнення по краях кадру). "Масивні" оправи обов'язкові до застосування при роботі з дуже широко-кутовими об'єктивами, насамперед з об'єктивами, що мають велике коло охоплення зображення, які використовуються з регульованими великоформатними фотокамерами, де кут охоплення зображення може досягати 120°, а також для ширококутних об'єктивів малоформатних. та середньоформатних камер. Для таких об'єктивів необхідні світлофільтри спеціальної конструкції, оскільки з цими об'єктивами яскравість по краях кадру падає (за законом фізики про cos4), віньєтування тут проявляється у найбільш вираженій формі. Понад ширококутні світлофільтри EW випускаються лише фірмою B + W Schneider.

Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach .

Schneider B+W 67mm UV 010 MRC EW - в інет-маркеті abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри або інші елементи фотототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фільтр З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Фільтр, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите всі необхідні Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Не варто сумніватися як товари. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Canon. Якщо виникли при купівлі Schneider B+W 67mm UV 010 MRC EW Запитайте нашого менеджера. Посилання прийде в Рівному в необхідні терміни.