Schneider B+W 55mm Kasemann Cir-Pol MRC nano XS-PRO Digital

Код товару: 16694
Фото: Schneider B+W 55mm Kasemann Cir-Pol MRC nano XS-PRO Digital

У наявності

Ціна: 4 668 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W XS-Pro HTC Käsemann Circular-Pol MRC nano

B+W XS-Pro HTC Käsemann Circular-Pol MRC nano – професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. 

Поляризаційний фільтр B+W XS-Pro HTC Circular-Pol Käsemann MRC nano фільтрує спрямовано-поляризоване світло перпендикулярно відбитому світлу, що призводить до помітного зменшення відблисків і збільшення насиченості неба та листя. Ступінь поляризації залежить від кута сонця щодо горизонту. Найкращі умови поляризації при використанні під кутом 90° до сонця. Поляризація води, як і неба залежить від кута сонця. Під час зйомки води з поляризаційним фільтром стають видні об'єкти під водою.

Круглі поляризаційні фільтри Käsemann мають спеціальний поляризаційний шар, який закріплений між плоскопаралельним оптичним склом. Це забезпечує пропущення світла до 99,5%.

Особливість преміальної серії XS-Pro – нове, що не має аналогів у світі, мультипросвітлення MRC-nano та ультратонкий дизайн із зовнішнім різьбленням. Кількість мультипросвітлених шарів MRC-nano – по 8 шарів з кожного боку. Це забезпечує додатковий захист фільтра та допомагає йому залишатися чистим довше, ніж фільтр без покриття, через те, що краплі води скочуються з фільтра подібно до крапель ртуті (гідрофобне покриття).

На сьогодні у секторі поляризаційних фільтрів їм немає аналогів у світі.

Коефіцієнт фільтрації від 2 до 2.8X знижує експозицію на 1-1.5 ступені.

Пластиковий бокс для зберігання та транспортування. Якість захищена голограмою та QR кодом на бічній частині коробки. Зроблено у Німеччині.

Коефіцієнт фільтрації: 2-2,8Х
Покриття: MRC nano
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь

Schneider B+W 55mm Kasemann Cir-Pol MRC nano XS-PRO Digital - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Фільтри А також інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Фільтр зі знижками? Щоб вам простіше було вибрати Фільтр, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Товари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Cokin. З'явилися під час замовлення Schneider B+W 55mm Kasemann Cir-Pol MRC nano XS-PRO Digital Питання можна уточнити у наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Чернівцях в швидкі терміни.

Коефіцієнт фільтрації: 2-2,8Х
Покриття: MRC nano
Діаметри: 55
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь