Arsenal 50х70 /SS "MiniMaster"

Код товару: 15632
Фото: Arsenal 50х70 /SS "MiniMaster"

У наявності

Ціна: 1 120 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокси Арсенал – ідеальне рішення для створення моделі м’якого освітлення або предметної зйомки. Розмір 50x70 см підходить для зйомки поясних і ростових портретів, а також може бути використаний для предметної зйомки.
Внутрішня поверхня софтбокса покрита металізованим сріблистим слоем, збираючим і направляючим світло. Софтбокс має два розсіювача, тому смягчення відбувається в два етапи. При необхідності отримати більш жорсткий світ, один із розсіювачів можна взяти.
Спиці і байонет виконані з металу, а чаша софтбокса – з термостійкого нейлону, завдяки чому він може бути використаний зі студійним світлом великої потужності.

 

Комплектація:
Байонетний адаптер Arsenal/Bowens – 1 шт.
Каркас – 4 шт.
Чаша рефлектора – 1 шт.
Внутрішній дифузор – 1 шт.
Зовнішній дифузор – 1 шт.
Сумка для переноски – 1 шт.

Arsenal 50х70 /SS "MiniMaster" - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Софтбокси або інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Софтбокс за ринковими розцінками? Щоб легко підібрати Софтбокс, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Arsenal і перед вами з'явиться все Софтбокси Arsenal. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Godox. З'явилися при виборі Arsenal 50х70 /SS "MiniMaster" Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Запоріжжі у стислі строки.