Rime Lite Софтбокс прямоугольный 75х100 см

Код товару: С000007817
Фото: Rime Lite Софтбокс прямоугольный 75х100 см

Нема в наявності

Ціна: 5 226 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокси прямоугольні Rime Lite ідеально підходять для зйомки портретів і невеликих предметів.

Софтбоксы изготовлены из термостойкого материала и имеют два вентиляционных отверстия для отвода горячего воздуха, благодаря чему возможно использование мощного пилотного света.

В производстве софтбоксов Rime Lite не используются флуоресцентные материалы и красители, поэтому отсутствует искажение цветовой температуры источника света. Водоотталкивающий материал, из которого изготовлены софтбоксы Rime Lite, не позволяет влаге впитываться в диффузор софтбокса, благодаря чему удается избежать искажений во время съемки на открытом воздухе в дождливую погоду.

Диффузоры софтбоксов позволяют получить равномерный и хорошо рассеянный свет, придавая изображению прекрасную текстуру и объем.

Передній екран прямоугольних софтбоксів Rime Lite легко утоплений, утворюючи чорний кайму, що дозволяє отримати чіткі межі світлового переходу на знімки об’єкта та запобігає попаданню світла в об’єктив.

Зручне кріплення на липучках і дюралюминиевые дуги гарантують швидку збірку і установку софтбоксов.

Використовуючи фірмовий адаптер Rime Lite, софтбокси можна повертати як у горизонтальному, так і у вертикальному положенні.

Компанія Rime Lite випускає адаптерні кола для використання софтбоксів зі спалахами інших виробників.

В комплект поставки входять: софтбокс, алюмінієвий адаптер, дифузор внутрішній і зовнішній, спіці, фірмовий чехол.

 

Rime Lite Софтбокс прямоугольный 75х100 см - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Софтбокси та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Софтбокс за низькою ціною? Щоб простіше було підібрати Софтбокс, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Rime Lite і Вам будуть запропоновані різні Софтбокси Rime Lite. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі фірми, наприклад Godox. Якщо з'явилися при підборі Rime Lite Софтбокс прямоугольный 75х100 см Запитайте нашого менеджера. Товар можна отримати в Одесі в потрібні терміни.

Наименование Софтбокс
Тип прямоугольный
Бренд Rime Lite
Модель SBRR 3040
Розмір (см) 75х100 см
Глубина (см) 41
матеріал двошаровий рифлений поліестер TAFETA
Дифузор термостойкий не флорисцентний поліестер
Совместимость Райм Лайт/Бовенс
Термостійкість 400°C
Тепловідводи да
Кількість спиц 4
Вес (гр) 1000
Комплектація кофтбокс, адаптер, дифузор внутрішній і зовнішній, чехол
Гарантія (мес) 12