Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм

Код товару: С000007841
Фото: Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм

У наявності

Ціна: 2 189 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Універсальна насадка на рефлектор Barn Door Rime Lite, часто звана «шторки», призначена для більш точного управління світловим потоком і воплощення різних творчих задумів фотографа.
 
 Цей аксесуар необхідний кожному, хто користується рефлекторами прямого світла. 
 
Шторки можуть бути встановлені на рефлекторах будь-якого виробника з відповідним діаметром.
 
 Шторки Rime Lite Barn Door випускаються в двох розмірах для рефлекторів з діаметром 165 мм і 210 мм, і мають кріплення для кольорових світлофільтрів. 
 
Користуються рефлекторами Rime Lite Standard і Medium.
 

Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Насадки на студійне світло А також інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Насадка за прийнятною ціною? Щоб правильно підібрати Насадка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Rime Lite і Вам будуть показані всі Насадки на студійне світло Rime Lite. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Rime Lite. Виникли при покупці Rime Lite Насадка для рефлектора Barn Door 210 мм Запитайте наших менеджерів. Замовлення заберіть у Краматорську в потрібні терміни.

Назва Насадка для рефлектора
Бренд Rime Lite
Тип Шторкі
Модель BD 4200
Діаметр (мм) 210 мм
Сумiснiсть рефлектор Середній
Гарантія (мес) 12