Rime Lite Соты для рефлектора 10° 210 мм

Код товару: С000007844
Фото: Rime Lite Соты для рефлектора 10° 210 мм

У наявності

Ціна: 1 512 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Стільники Rime Lite виготовлені з алюмінієвого сплаву, мають стільникову структуру, закріплену в круглій оправі для установки на рефлектор. За допомогою цієї насадки можна отримати пучки паралельних променів світла з обмеженням світлового потоку під певним кутом.
 
Стільники Rime Lite застосовуються для створення світлової плями з рівномірним засвіченням центральної частини і плавними, розмитими краями. Часто використовуються в портретній зйомці для більш м'якого і об'ємного освітлення.
 
Стільники не дають відображення у бік об'єктива і дозволяють обходитися без шторок та затінювачів. Застосовуються також для створення контрового світла в умовах фотостудії та для імітації сонячного світла, оскільки, як і сонце, стільники дають пучок паралельних променів.
 
Завдяки вузькому світловому потоку, можна створити світлотіньовий акцент на частини об'єкта, що знімається, що дуже важливо в портретній зйомці.

Rime Lite Соты для рефлектора 10° 210 мм - в інет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Насадки на студійне світло або інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Насадка за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на вибір Насадка, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Rime Lite і перед вами будуть Насадки на студійне світло Rime Lite. Як бачите, все досить просто. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Godox. Якщо виникли під час вибору Rime Lite Соты для рефлектора 10° 210 мм Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товар можна отримати в Слов'янське найшвидше.

Назва товару Стіл для рефлектора Rime Lite 10° 210 мм
Виробник Rime Lite
Тип стільники