Arsenal Софт бокс 70 х 100 см / ARS

Код товару: С000008222
Фото: Arsenal Софт бокс 70 х 100 см / ARS

Нема в наявності

Ціна: 1 485 1 400 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Софтбокси Arsenal – ідеальне рішення для створення м'якого освітлення моделі чи предмета зйомки. Розмір 70x100 см застосовується для зйомки поясних і ростових та групових портретів, а також може бути використаний для предметної зйомки.
Внутрішня поверхня софтбоксу покрита металізованим сріблястим шаром, що збирає та направляє світло. Софтбокс має два розсіювачі, тому пом'якшення відбувається у два етапи. При необхідності отримати більш жорстке світло, один із розсіювачів можна прибрати.
Спиці та байонет виконані з металу, а чаша софтбоксу – з термостійкого нейлону, завдяки чому він може бути використаний із студійним світлом великої потужності.

 

Комплектація:
Байонетний адаптер Arsenal/Bowens – 1 шт.
Спиці каркасу – 4 шт.
Чаша рефлектора – 1 шт.
Внутрішній дифузор – 1 шт.
Зовнішній дифузор – 1 шт.
Сумка для перенесення – 1 шт.

Arsenal Софт бокс 70 х 100 см / ARS - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Софтбокси фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. З каталогу підберіть Софтбокс на кращих умовах. Щоб правильно підібрати Софтбокс, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Arsenal і перед вами з'явиться все Софтбокси Arsenal. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Aputure. Виникли при виборі Arsenal Софт бокс 70 х 100 см / ARS Запитайте наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Луцьку своєчасно.