Aputure B7C Accent Smart Bulb (APC0146A7B)

Код товару: С000010400
Фото: Aputure B7C Accent Smart Bulb (APC0146A7B)

Нема в наявності

Ціна: 3 234 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Accent B7c — це світлодіодна лампа зі змішуванням кольорів RGBWW потужністю 7 Вт, що працює від батареї, і є першим продуктом у сімействі «практичних» світлодіодних ліхтарів Aputure Accent, створених для кінематографістів, з унікальною комбінацією функцій, яких немає в жодного іншого світла.

 

B7c має стандартний гвинтовий роз’єм E26/27 для лампи, що робить його сумісним з широкою різноманітністю ламп у будь-якій точці світу. Його форм-фактор лампочки дозволяє користувачам більш природно інтегрувати програмоване практичне освітлення зі змішуванням кольорів у будь-яку сцену.

 

Accent B7c відповідає діапазону колірних температур Nova P300c, найдосконалішого світильника Aputure для змішування кольорів, створюючи широкий діапазон колірних температур від 2000K до 10000K. А в поєднанні з функцією Sidus Link SourceMatch він може відповідати майже будь-якому джерелу білого світла.

 

На відміну від типових побутових світлодіодних ламп, Accent B7c використовує світлодіоди кінематографічного класу для відтворення бездоганних тонів шкіри – з бездоганними значеннями CRI та TLCI 95+ і показником SSI вольфраму 85, випереджаючи стандартні лампи.

 

Використовуючи унікальну світлодіодну конфігурацію Aputure RGBWW, лампа B7c здатна відтворювати понад 90% насичених кольорів у колірному просторі Rec.2020, що ставить її на один рівень із стандартними освітлювальними приладами.

 

Accent B7c, як і всі продукти Aputure, створено з урахуванням кінематографістів. На відміну від споживчих світлодіодних розумних лампочок, B7c має плавне затемнення 20 кГц, яке залишається повністю без мерехтіння принаймні до 1000 кадрів в секунду без зміни кольору.

 

B7c також є першою лампочкою, розробленою для кінематографістів, яка має вбудовану батарею, що забезпечує живлення B7c понад 70 хвилин на повній потужності та понад 20 годин, коли вона наближається до мінімальної яскравості.

 

Унікальна внутрішня батарея B7c дозволяє B7c мати кілька режимів живлення: від змінного струму та від батареї (постійного струму). У режимі живлення змінного струму B7c зберігає свої останні налаштування та вмикається та вимикається, як звичайна лампочка, забезпечуючи природну взаємодію з акторами.

 

Використовуючи алюмінієву металеву конструкцію та унікальну конструкцію тороїдального розсіювання, B7c рівномірно розподіляє світло, зберігаючи при цьому абсолютну скритність на камері.

 

Accent B7c — це єдина світлодіодна розумна лампочка з вбудованими кнопками для керування як яскравістю, так і CCT, що дозволяє користувачам регулювати інтенсивність і налаштування CCT кількома простими клацаннями, навіть не підключаючи її до програми Sidus Link.

 

Використовуючи вбудовану технологію Sidus Mesh, B7c також можна керувати бездротовим способом через смартфон або iPad за допомогою програми Sidus Link, що дозволяє кінематографістам точно налаштовувати CCT, яскравість, колір і FX, а також використовувати режими SourceMatch і ColorPicker для підходять практично до будь-якого кольору.

 

Завдяки Sidus Link Accent B7c має доступ до вбудованих ефектів освітлення, а також до ефектів SidusProTM, таких як PickerFX, Manual FX і Magic Program, створюючи екосистему, яка дозволяє творчим людям створювати безліч унікальних програмованих ефектів.

 

Accent B7c також доступний у комплекті для заряджання з 8 лампочок, створеному для незалежних кінематографістів, власників-операторів і орендованих будинків, у якому представлений міцний твердий футляр, у якому можна зберігати, захищати та одночасно заряджати до восьми лампочок B7c.

 

 

Aputure B7C Accent Smart Bulb (APC0146A7B) - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Постійне студійне світло або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Постійне студійне світло на вигідних умовах. Щоб максимально просто вибрати Постійне студійне світло, за допомогою навігації. Введіть: Aputure і Вам будуть запропоновані різні Постійне студійне світло Aputure. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими виробниками, наприклад Viltrox. Якщо з'явилися при підборі Aputure B7C Accent Smart Bulb (APC0146A7B) Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари заберіть в Ужгород максимально швидко.

● Колірна температура: від 2000K до 10000K;
● Димування: від 0 до 100%;
● CRI: 95+;
● Сумісність із цоколем/патроном: E26 та E27;
● Колірний простір: Rec.2020;
● Керування: через кнопки керування увімкненням/вимкненням, яскравістю та колірною температурою на самому корпусі, або через програму Sidus Link через Bluetooth;
● Потужність: 7 Вт;
● Охолодження: пасивне;
● Живлення: від вбудованого акумулятора (1300 мАг 7,4 В) або від мережі від 100 до 240 В (цоколь E26/E27);
● Час роботи від акумулятора:
       при максимальній яскравості 70+ хвилин;
       при мінімальній яскравості 20 годин;
● Робоча температура: від -10 до 40 ° С;
● Розмір: φ70 мм х 118 мм;
● Вага: 240 г.