Aputure Lantern 66см (APJ0155A3E)

Код товару: С000010424
Фото: Aputure Lantern 66см (APJ0155A3E)

У наявності

Ціна: 4 209 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

З нашим нещодавнім випуском Fresnel 2X і Spotlight для підсилення та формування жорсткого світла ми вирішили, що настав час представити простіший спосіб також формувати ваше м’яке світло  Aputure Lantern!

 

 

Цей сферичний софтбокс відкривається та готовий до використання за лічені секунди. За допомогою ліхтаря ви можете створювати м’яке рівномірне світло, куди б вас не завели ваші зйомки.

 

Завдяки 65-сантиметрової сферичній конструкції ліхтар поширює світло від вашого світлодіода або студійного спалаху в усіх напрямках із кутом променя 270°

 

Cофтбокс Aputure — один із небагатьох сферичних софтбоксів на ринку з 4-секційною повністю регульованою спідницею для керування світлом. Завдяки конструкції на липучках знімні спідниці можна прикріпити в будь-якому положенні, щоб швидко й точно контролювати м’яке світло.

 

  

Завдяки швидкозбірному каркасу, що базується на натягу, ліхтар можна налаштувати або розібрати всього за кілька секунд, що дає змогу встановлювати менше світильників і швидше.

Завдяки можливості встановлення на будь-які світильники з кріпленням Bowens або світлодіодні світильники, такі як наші ліхтарі серії 120d або 300d, ліхтар є ідеальним фото- чи відеоаксесуаром для розповсюдження м’якого світла на широку площу, зберігаючи при цьому контроль.

 

  

Комплектація:

  • Софтбокс Aputure Lantern (65 см)
  • Комплект спідниці
  • Чохол для транспортування

 

Aputure Lantern 66см (APJ0155A3E) - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Софтбокси або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний маркет abcphoto. З каталогу виберіть Софтбокс за собівартістю. Щоб простіше було підібрати Софтбокс, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Aputure і Ви побачите доступні для замовлення Софтбокси Aputure. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими брендами, наприклад Rime Lite. Якщо виникли при купівлі Aputure Lantern 66см (APJ0155A3E) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Транспортуємо продукцію в Кам'янець-Подільському в швидкі терміни.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Розмір коробки 185x185x835 мм
вага 1,3 кг