Aputure Light Dome 150

Код товару: С000011540
Фото: Aputure Light Dome 150

У наявності

Ціна: 12 723 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Великі 150 см Aputure Light Dome 150 перетворюють точкові світильники Bowens Mount у масивне м’яке джерело, яке елегантно освітлює великі простори.

 

Цей 32-сторонній софтбокс Light Dome 150 від Aputure має розмір 150 см і є чудовим вибором для портретів, зйомки крупним планом, інтерв’ю, моди тощо. Це справді велике джерело світла зі справжньою охоплюючою якістю, яке стає більш виразним, коли ви наближаєте його до об’єкта зйомки.

 

Як і інші члени сімейства Light Dome, Light Dome 150 включає два варіанти дифузії (1,5 і 2,5 Stop), що дозволяє регулювати щільність і якість вашого м’якого світла.

 

Light Dome 150 залишається одним із найшвидших модифікаторів на ринку та збирається за лічені секунди.

 

  

Жоден модифікатор м’якого світла Aputure не був би повним без можливості контролювати напрямок джерела світла. Light Dome 150 містить тканинну сітку для регулювання світла під кутом 45°, щоб мінімізувати надлишок розливу світла, щоб ви могли досягти ідеального вигляду.

 

  

Слідом за Light Dome II, Light Dome 150 використовує 32-сторонній дизайн, що дає змогу отримати один із найбільш ідеально круглих модифікаторів на ринку, що забезпечує повністю кругові відображення.

 

У всій лінійці Light Dome використовується найпоширеніше у світі кріплення аксесуарів для освітлення: кріплення Bowens. І Light Dome 150 не є винятком, що дозволяє використовувати його в поєднанні з будь-яким кріпленням Bowens Mount, включаючи лінійку продуктів Light Storm від Aputure і особливо добре працює з вихідною потужністю серії LS 600.

 

Комплектація:

 

  • Софтбокс Light Dome 150
  • Тканинна сітка для контролю світла
  • Дифузор Front Diffusion 1 (1,5 Stop)
  • Дифузор Front Diffusion 2 (2,5 Stop)
  • Адаптер Bowens
  • Сумка для перенесення

 

Aputure Light Dome 150 - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно вибрати Софтбокси або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Софтбокс за економною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Софтбокс, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Aputure І Ви побачите перелік з Софтбокси Aputure. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Falcon. З'явилися під час замовлення Aputure Light Dome 150 Запитайте наших професіоналів. Фототехніку отримаєте Ужгород максимально швидко.

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Щільності дифузії 1,5 Стоп і 2,5 Стоп
Сітка керування світлом: кут променя 45°
Перехідник Speed ​​Ring Стандартне кріплення Bowens

РОЗМІРИ

Софтбокс Розгорнутий 1500mmx800mm
Зовнішній дифузор 1 (1,5 ступеня) 1420 мм
Зовнішній дифузор 2 (2,5 стоп) 1420 мм
Сітка керування світлом 1420 мм

ВАГА

Вага нетто 3,32 кг