Aputure Lantern 90 (APA0220A30)

Код товару: С000010423
Фото: Aputure Lantern 90 (APA0220A30)

Нема в наявності

Ціна: 6 510 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Розроблений на основі того ж дизайну, що й класичний софтбокс Aputure Lantern, Lantern 90 поєднує ту ж систему швидкого збирання з ще більшою площею поверхні, щоб забезпечити ще м’якше об’ємне освітлення. При довжині 90 см софтбокс має такий самий діаметр, як модифікатор Light Dome II від Aputure, з ще більшою площею поверхні, що дозволяє ліхтарю миттєво освітлювати великі простори.

 

Цей великий сферичний софтбокс відкривається та готовий до використання за лічені секунди. За допомогою ліхтаря ви можете створювати м’яке рівномірне світло, куди б вас не завели ваші зйомки.

 

  

Використовуйте цей софтбокс Lantern 90 від Aputure, щоб повісити над головою на штанзі та кинути промінь майже на 360°, який підвищує рівень навколишнього освітлення, або його можна використовувати в таких сценах, як зйомки круглого столу.

 

Cофтбокс Aputure — один із небагатьох сферичних софтбоксів на ринку з 4-секційною повністю регульованою спідницею для керування світлом. Завдяки конструкції на липучках знімні спідниці можна прикріпити в будь-якому положенні, щоб швидко й точно контролювати м’яке світло.

 

Завдяки швидкозбірному каркасу, що базується на натягу, ліхтар можна налаштувати або розібрати всього за кілька секунд, що дає змогу встановлювати менше світильників і швидше.

 

Завдяки можливості встановлення на будь-які світильники з кріпленням Bowens або світлодіодні світильники, такі як наші ліхтарі серії 120d або 300d, ліхтар є ідеальним фото- чи відеоаксесуаром для розповсюдження м’якого світла на широку площу, зберігаючи при цьому контроль.

 

Комплектація:

 

  • Софтбокс Aputure Lantern 90
  • Комплект спідниці
  • Чохол для транспортування

 

Aputure Lantern 90 (APA0220A30) - на кращому сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Софтбокси та інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог і підберіть Софтбокс З вигодами? Щоб правильно підібрати Софтбокс, за допомогою зручної навігації. Введіть: Aputure і Ви побачите список з Софтбокси Aputure. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фототовари з каталогу створені відомими брендами, наприклад Hyundae. Якщо з'явилися при підборі Aputure Lantern 90 (APA0220A30) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Транспортуємо продукцію в Житомирі в необхідні терміни.