Aputure Space Light

Код товару: С000010422
Фото: Aputure Space Light

У наявності

Ціна: 2 533 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
 
Унікальний циліндричний софтбокс Aputure Space Light. Софтбокс в першу чергу призначений для використання із постійним світлом, але підійде і для імпульсного. Space Light є пластичним – оснащений знімним рефлектором і спідницею, він надає більше можливостей для керування спрямованістю вашого світлового потоку. Ви також можете контролювати довжину спідниці, даючи вам повний контроль над світлом. Насадку Space Light можна використовувати для створення широкого джерела світла, яке є м’яким, ефективним і оптимально розподіленим.
 
 
 
 
Софтбокс створює унікальний ефект м'якого обволікаючого світла, яке з мінімальними втратами розтікається на всі боки. При необхідності отримати більш спрямоване освітлення на половину софтбокса можна надіти знімний рефлектор. Aputure Space Light це ідеальне світло для створення м'якого натурального освітлення на великій площі.
 
Софтбокс виконаний з щільної, надійної й дуже легкої тканини, яку використовують при виготовленні парашутів. Як кріплення використовується стягується мотузкою вікно. Завдяки йому Aputure Space Light можна використовувати практично з будь-яким джерелом постійного світла з Bowens (зі стандартним рефлектором) або аналогічним маунтом.
 
 
     
Розмір софтбоксу – 46 см у діаметрі, 72 см у висоту. У складеному вигляді софтбокс складається "вісімкою" як відбивач і поміщається в невеликий чохол діаметром трохи понад 19 см. Вага софтбоксу — менш як 250 грамів! Space Light легко та інтуїтивно зрозуміло встановлювати та складати. Завдяки легкій і компактній конструкції Space Light дозволяє легко створити приголомшливе і рівномірне джерело світла, здатне слідувати за вами, куди б ви не пішли.
 
 
 
Space Light є універсальним – він сумісний з усією серією Light Storm COB, а також працює з будь-яким ліхтарем, оснащеним стандартним рефлектором.
 
 
  

Комплектація:

  • Софтбокс Space Light
  • Комплект спідниці
  • 6 затискачів
  • Чохол для транспортування

 

 

Aputure Space Light - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно придбати Софтбокси або інші аксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Софтбокс на вигідних умовах. Щоб запросто підібрати Софтбокс, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Aputure і перед вами будуть Софтбокси Aputure. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Arsenal. Виникли при виборі Aputure Space Light Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Полтаві в потрібні терміни.

Форма – циліндрична
Матеріал – балістичний нейлон
Розмір у розгорнутому вигляді – 45,7 х 72,4 см
Вага – 250 г.