Aputure MC (APA0142A10)

Код товару: С000010402
Фото: Aputure MC (APA0142A10)

У наявності

Ціна: 4 535 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

 

MC — це перший світильник Aputure, який включає повне керування відтінком, насиченістю та інтенсивністю (HSI). Завдяки кольорам на 360° і 100 рівням налаштування насиченості у вас є можливість зручно відтворювати будь-який колір у вашій долоні.

 

Як і в інших лампах Aputure, MC пишається своєю передачею кольорів: показники CRI та TLCI становлять 96+, а показники SSI становлять 84 у вольфраму та 74 у денному світлі. Усе це досягається за допомогою базової технології, яка відтворює кольори краще й точніше, ніж будь-коли раніше: RGBWW.
На відміну від традиційного RGB, Aputure MC — це не просто світло, яке покладається на червоний, зелений і синій світлодіоди. Завдяки додаванню двох додаткових білих світлодіодів — одного збалансованого на вольфрамі, а другого — на денному світлі — Aputure MC є неймовірно маленьким світлом, який конкурує з гігантами галузі.

 

Aputure MC дозволяє вам бути більш гнучким у створенні фільмів, надаючи вам кілька режимів освітлення відповідно до ваших потреб. Окрім кольорового режиму HSI, MC дозволяє регулювати біле світло за допомогою режиму CCT або використовувати вбудовані світлові ефекти за допомогою режиму FX.

 

  

MC — це перший міні-світлодіод Aputure, який забезпечує точне керування CCT. Ви можете точно вибрати будь-яку колірну температуру в розширеному двоколірному діапазоні MC від 3200K до 6500K з кроком 100K, що дозволяє адаптуватися до будь-якої ситуації.

 

У режимі ефектів MC перемикайтеся між будь-якими дев’ятьма вбудованими світловими ефектами MC, які допоможуть вам у найкоротші терміни. Якщо вам потрібно більше контролювати світлові ефекти, програма Sidus Link дозволить вам налаштувати всі параметри ефектів. Світлові ефекти включають: папараці, феєрверк, несправну лампочку, блискавку, телевізор, пульсацію, вогонь, вечірку, поліцейську машину.

 

Він є частиною серії світильників Aputure M і має світлодіоди RGB, а також світлодіоди з вольфрамовим і збалансованим світлом. Він пропонує контроль кольору на 360° і випромінює до 95% колірної гами BT 2020.

 

Як частина нашої серії M міні-світлодіодів, 130g MC легко поміщається у вашій долоні. Завдяки розміру, який лише трохи перевищує розмір кредитної картки, і товщиною лише 17 мм (11/16 дюймів) MC підходить будь-де. Вбудовані магніти та гвинтове кріплення 1-4″-20 дозволяють розмістити та використовувати його за лічені секунди. Використовуйте його як підсвічування на камері або приховайте його за межами екрана, щоб створити контрольований програмою акцент або заповнює світло. Завдяки його легкому та тонкому профілю ви можете помістити кілька MC у сумку чи кишеню для камери, тож ви завжди будете готові до роботи.

 

  

Будучи першим світлом RGBWW, сумісним із мобільним додатком Sidus Link, справжні можливості як світла, так і додатка нарешті розблоковані.

 

Технологія Sidus Mesh™, вбудована в MC, основу керування мобільним додатком Sidus Link™, є, мабуть, найсучаснішою технологією розумного освітлення. Запатентована система Sidus Mesh™ дозволяє кожному світильнику одночасно спілкуватися один з одним і з мобільним додатком. Кожне додаткове світло підвищує цілісність мережі. Це дає змогу керувати освітленням у радіусі 400 метрів без необхідності використання зовнішнього маршрутизатора, за умови, що відстань один до одного становить не більше 80 метрів.

 

Однією з найбільш революційних функцій програми Sidus Link є функція вибору кольору. За допомогою палітри кольорів ви можете просто навести камеру телефону на колір, зафіксувати його, і ваше світло миттєво відтворить його. Отримуєш те, що бачиш. Просто візьміть колір і починайте знімати!

 

MC сумісний із протоколом бездротової зарядки Qi, що дозволяє використовувати його з більшістю бездротових зарядних пристроїв на ринку. Просто помістіть його на бездротову зарядну панель, і MC буде готовий, коли вам це знадобиться.

 

  

MC також доступний у 4-Light Travel Kit і 12-Light Production Kit. Кожен із цих комплектів постачається зі спеціальним жорстким чохлом для бездротової зарядки, щоб захистити та зручно заряджати ваші MC, куди б ви не пішли. Зробіть свій робочий процес максимально ефективним.
4-Light Travel Kit був розроблений для режисерів партизанських і туристичних фільмів, тож ви можете покласти чохол у сумку для камери чи рюкзак, коли ви в дорозі. 12-Light Production Kit був створений для власників-операторів і орендованих будинків, включаючи не тільки шухляду для аксесуарів, вбудовану в корпус, але також достатньо світильників, щоб зробити неймовірне. Просто підключіть D-Tap або кабель живлення, і ви готові до роботи.

 

MC — це світло, створене таким чином, щоб бути готовим до будь-якої ситуації, коли вам це потрібно. Пропонуючи кілька зручних варіантів живлення, методів керування та монтажних рішень, це пристосування справді є швейцарським армійським ножем світла.

 

 

  • 1x MC
  • 1x силіконовий гумовий дифузор
  • 2x Чарівна стрічка
  • 1x USB Type-C зарядний кабель
  • 1x сумка для транспортування

 

Aputure MC (APA0142A10) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Постійне студійне світло фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. З асортименту підберіть Постійне студійне світло на кращих умовах. Щоб максимально просто підібрати Постійне студійне світло, скористайтеся зручною системою. Введіть: Aputure і перед вами відкриються всі необхідні для вас Постійне студійне світло Aputure. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими компаніями, наприклад MyGear. З'явилися під час підбору Aputure MC (APA0142A10) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Дніпродзержинське у мінімальні терміни.

  • - 400 люкс на 0,5 метра
  • - 3200K-6500K CCT з повним керуванням кольором HSI
  • - CRI: 96+, TLCI: 97+, SSI (D56): 74, SSI (вольфрам): 84
  • - Контроль яскравості 0-100%.
  • - 9 вбудованих освітлювальних ефектів
  • - 95% охоплення кольорової гами BT.2020
  • - Керування мобільним додатком Sidus Link на відстані до 400 м
  • - До 120 хвилин автономної роботи при максимальній яскравості (2600 мАг)
  • - До 15 годин автономної роботи при мінімальній яскравості
  • - Сумісність з протоколом бездротової зарядки Qi