Schneider B+W Praktica 58mm UV

Код товару: С000010745
Фото: Schneider B+W Praktica 58mm UV

Нема в наявності

Ціна: 569 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
B+W Praktica UV+ Protect MC 
Ультрафіолетовий світлофільтр Praktica UV + Protect MC. Фільтри B+W Praktica — це топова якість за доступною ціною. UV-фільтр є одним з найпопулярніших захисних фільтрів. Основне його призначення — не пропускати УФ-випромінювання та усувати синюватий відтінок, що виникає при зйомці віддалених об'єктів.
 
   
 
Ультрафіолетові промені практично неможливо розпізнати неозброєним оком, але вони значно погіршують якість фотографій. УФ-промені створюють занадто багато синього відтінку на кольорових фотографіях, а також тьмяного та туманно-білого на чорно-білих зображеннях. Для захисту від дії УФ-променів відмінно підійде світлофільтр B+W Praktica UV MC. Цей фільтр потрібен для зйомок на морському узбережжі або в кам'янистій місцевості, залитій УФ-променями в ясні сонячні дні. 
Світлофільтр не пропускає ультрафіолетові промені, значно покращуючи цим якість одержуваних зображень. Крім того, світлофільтр B+W Praktica UV захищає дорогу оптику від пилу, подряпин і бруду. Він ідеально підходить для організації жанрової зйомки в сонячний день, знімків тварин, природи, пейзажної зйомки в горах і на морі.
Світлофільтри B+W серії Praktica мають двошарове мультипросвітлення МС і виготовлені зі скла Schneider на фірмовому обладнанні на заводі Schneider Kreuznach. В них максимально використано всі унікальні методи та технології B+W.
 
Покриття: MC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Schneider
 
 

Schneider B+W Praktica 58mm UV - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фільтри або інші фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр за прийнятною ціною? Щоб максимально просто вибрати Фільтр, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Schneider B+W. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість товарів можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Kenko. Якщо виникли під час вибору Schneider B+W Praktica 58mm UV Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Дніпрі максимально швидко.

Покриття: MC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Schneider