Aputure Amaran SM5c RGB Smart Pixel Strip Light Amaran (APA0008A12)

Код товару: С000011230
Фото: Aputure Amaran SM5c RGB Smart Pixel Strip Light Amaran (APA0008A12)

У наявності

Ціна: 4 116 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
LED світло Amaran SM5c — це перша інтелектуальна світлодіодна стрічка з підтримкою Bluetooth і Wi-Fi. Розроблений для творців контенту, amaran SM5c поєднує в собі можливості голосового керування, довгу 5-метрову довжину, 300 інтелектуальних піксельних світлодіодів RGB і 100 зон освітлення для створення плавних, безперервних ефектів на смузі світла.
 
Зроблено для творців
SM5c призначений для ентузіастів освітлення, стримерів, музикантів, відеоподкастерів, творців контенту про стиль життя й будь-яких творчих людей, які хочуть підняти свою систему на новий рівень. Чи хочете ви акцентну RGB-підсвітку вздовж вашого столу, що оточує освітлення для вашої кімнати, чи просто хочете створити естетичний фон, ви можете реалізувати свій творчий потенціал із SM5c.
 
Розумний дім готовий
Бувши першим світильником Aputure з підтримкою Wi-Fi, amaran SM5c легко з'єднується з розумними домашніми динаміками через Amazon Alexa і Google Assistant. За допомогою простих голосових команд ви можете легко налаштувати підсвітку різними кольорами відповідно до будь-якого оточення.
 
Ідеальне керування пікселями
RGB-світлодіоди SM5c ідеально підходять для створення насичених кольорів і піксельних світлових ефектів. Завдяки вдосконаленій схемі, вбудованій у світлодіодну стрічку, 100 зон освітлення SM5c можуть незалежно керуватися в 5 або 25 різних групах або використовуватися в 21 попередньо запрограмованому піксельному ефекті для створення плавних піксельних послідовностей та ідеального творчого середовища.
 
Візуалізація аудіо
SM5c містить вбудований мікрофон у зовнішній контролер, щоб вивести вашу музику на новий рівень. З Music Sync 100 світлових зон світлодіодної стрічки будуть синхронізуватися з будь-яким живим звуком і реагувати на нього в режимі реального часу, забезпечуючи плавну, естетичну та плавну візуалізацію звуку одним натисканням кнопки.
 
Sidus Link
Бувши єдиною на ринку світлодіодною стрічкою з підтримкою Sidus Link, SM5c може керуватися бездротовою мережею через мобільний застосунок Sidus Link і легко інтегруватися в наявний робочий процес освітлення. Налаштуйте світлодіодну стрічку в тій самій сцені, що й основне освітлення, наприклад, amaran 100x або amaran P60c, або акцентне освітлення, наприклад Accent B7c або MC. А за допомогою SidusPro® FX ви можете розблокувати розширені функції освітлення для безмежних можливостей.
 
Висока щільність світлодіодів RGB
Завдяки 300 світлодіодам RGB з інтелектуальними пікселями на смузі завдовжки 5 метрів, SM5c є однією зі світлодіодних стрічок із найвищою щільністю на ринку. Миттєво перетворіть свій будинок або відеоустановлення, настроївши світлодіодну стрічку для створення теплішої атмосфери або прохолоднішого ефекту або налаштувавши стрічку на будь-який колір веселки.
 
Плавно розширюваний
Якщо вам потрібно освітити великі простори, ви можете подовжити amaran SM5c ще на 5 метрів (16,4 фута) за допомогою amaran SM5c Extension*, довівши його загальну довжину до 10 метрів (32,8 фута). За допомогою простого настроювання plug-and-play ви можете миттєво створювати плавні піксельні погоні та безперервні світлові ефекти по всій 10-метровій смузі світла, щоб розширити свою уяву.
 
21 вбудований Pixel FX, 9 системних FX
Вбудований мікрофон
3 колірні режими
Підтримує SidusPro® FX
Сумісність з Amazon Alexa і Google Assistant
Високоякісний гнучкий плоский кабель
Матовий дифузійний шар
 
Технічні характеристики:
- Виробник amaran
Регульована колірна температура Так
Колірна температура 3200К — 6500К
Легке охолодження Пасивний
Дистанційне керування застосунком Sidus Link, Amazon Alexa, Google Assistant
Споживана потужність (макс., Вт) 20
Вага: 540 г
 
Комплектація:
1x лента amaran SM5c (5 м)
1x блок живлення змінного струму
1x світлодіодний контролер
1x двостороння стрічка vcs
1x комплект для чищення
  

Aputure Amaran SM5c RGB Smart Pixel Strip Light Amaran (APA0008A12) - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Постійне студійне світло фотоаксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Постійне студійне світло за бюджетною ціною? Щоб максимально просто вибрати Постійне студійне світло, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Aputure і перед вами будуть Постійне студійне світло Aputure. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. В якості товарів сумнівів бути не може Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими компаніями, наприклад GVM. Якщо з'явилися при виборі Aputure Amaran SM5c RGB Smart Pixel Strip Light Amaran (APA0008A12) Питання можна поставити нашому фахівцю. Товари отримаєте Кременчуці своєчасно.

Технічні характеристики:
- Виробник amaran
Регульована колірна температура Так
Колірна температура 3200К — 6500К
Легке охолодження Пасивний
Дистанційне керування застосунком Sidus Link, Amazon Alexa, Google Assistant
Споживана потужність (макс., Вт) 20
Вага: 540 г
 
Комплектація:
1x лента amaran SM5c (5 м)
1x блок живлення змінного струму
1x світлодіодний контролер
1x двостороння стрічка vcs
1x комплект для чищення