Schneider B+W 72mm XS-Pro HTС Kasemann Circular-Pol MRC nanol

Код товару: С000012292
Фото: Schneider B+W 72mm XS-Pro HTС Kasemann Circular-Pol MRC nanol

У наявності

Ціна: 7 601 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W XS-Pro HTC Käsemann Circular-Pol MRC nano

B+W XS-Pro HTC Käsemann Circular-Pol MRC nano – професійний поляризаційний світлофільтр. Зменшує відображення та відблиски, відфільтровуючи світло, яке стало поляризованим через відбиття від неметалічних поверхонь, покращує контраст кольору та кольоронасиченість. 

Поляризаційний фільтр B+W XS-Pro HTC Circular-Pol Käsemann MRC nano фільтрує спрямовано-поляризоване світло перпендикулярно відбитому світлу, що призводить до помітного зменшення відблисків і збільшення насиченості неба та листя. Ступінь поляризації залежить від кута сонця щодо горизонту. Найкращі умови поляризації при використанні під кутом 90° до сонця. Поляризація води, як і неба залежить від кута сонця. Під час зйомки води з поляризаційним фільтром стають видні об'єкти під водою.

Круглі поляризаційні фільтри Käsemann мають спеціальний поляризаційний шар, який закріплений між плоскопаралельним оптичним склом. Це забезпечує пропущення світла до 99,5%.

Особливість преміальної серії XS-Pro – нове, що не має аналогів у світі, мультипросвітлення MRC-nano та ультратонкий дизайн із зовнішнім різьбленням. Кількість мультипросвітлених шарів MRC-nano – по 8 шарів з кожного боку. Це забезпечує додатковий захист фільтра та допомагає йому залишатися чистим довше, ніж фільтр без покриття, через те, що краплі води скочуються з фільтра подібно до крапель ртуті (гідрофобне покриття).

На сьогодні у секторі поляризаційних фільтрів їм немає аналогів у світі.

Коефіцієнт фільтрації від 2 до 2.8X знижує експозицію на 1-1.5 ступені.

Пластиковий бокс для зберігання та транспортування. Якість захищена голограмою та QR кодом на бічній частині коробки. Зроблено у Німеччині.

Коефіцієнт фільтрації: 2-2,8Х
Покриття: MRC nano
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь

 

Schneider B+W 72mm XS-Pro HTС Kasemann Circular-Pol MRC nanol - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фільтр за бюджетною ціною? Щоб легше було підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите, які доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Tamron. З'явилися при покупці Schneider B+W 72mm XS-Pro HTС Kasemann Circular-Pol MRC nanol Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Транспортуємо продукцію в Кам'янець-Подільському у мінімальні терміни.

Коефіцієнт фільтрації: 2-2,8Х
Покриття: MRC nano
Діаметри: 72
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь