Sony 35mm f/1.4G (SAL35F14G)

Код товару: 13123
Фото: Sony 35mm f/1.4G (SAL35F14G)

У наявності

Ціна: 26 399 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Разом дешевше

  

Sony 35mm f/1.4 G (SAL35F14G.AE) – світлосильний дискретний ширококутний об'єктив для свободи самовираження. Дискретний об'єктив G 35 мм F1.4 дозволяє досягти вражаючої якості зображень. Фотохудожники оцінять фокусну відстань у 35 мм, яка серед професіоналів вважається одним із найуніверсальніших, і максимальну світлосилу f/1.4, яка дозволяє вести зйомку в умовах недостатнього освітлення, використовувати більш короткі витримки та досягати гарного ефекту дефокусування.
 
Чудові можливості дискретного об'єктива для зйомки при слабкому освітленні
 
Максимальна світлосила f/1.4 робить цей чудовий об'єктив ідеальним для повсякденної зйомки та зйомки з природним освітленням, також надаючи розширені можливості вибору глибини різкості. Цей об'єктив також забезпечує плавне дефокусування тла, роблячи його чудовим вибором для портретної зйомки. Ще однією перевагою великого отвору діафрагми є можливість використовувати коротші витримки, що важливо при зйомці динамічних сюжетів.
 
Різкість та високий контраст зображення
 
Об'єктив G преміум-класу має передову оптичну конструкцію, яка включає литі асферичні лінзи і дозволяє досягти незмінного високого дозволу та рівня контрастності навіть на максимально відкритій діафрагмі f/1.4. Крім того, відбувається ефективне придушення всіх видів аберації, забезпечуючи природність та реалістичність при передачі текстур та дрібних деталей.
 
Вражаюча різкість і плавне дефокусування
 
9-пелюсткова циркулярна діафрагма в сукупності з максимальним отвором діафрагми f/1.4 дозволяє створювати гарний ефект плавного розмиття фону з природним розподілом світла в кадрі. Плавне дефокусування заднього плану дозволяє виділити об'єкт зйомки, що знаходиться в зоні фокусування, і надати йому особливої ​​глибини та об'єму.
 
Компактний, універсальний, зручний у роботі
 
На додаток до неймовірно компактної та зручної конструкції об'єктив оснащений зручною кнопкою утримання фокусування прямо на тубусі об'єктива та автоматичною системою фіксації, що запобігає обертанню кільця фокусування під час автофокусування.
 
 
 

Sony 35mm f/1.4G (SAL35F14G) - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив за ринковими розцінками? Щоб швидко підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sony і Вам будуть показані всі Об'єктиви Sony. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Laowa. Виникли при покупці Sony 35mm f/1.4G (SAL35F14G) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Фототехніку отримаєте Хмельницькому в швидкі терміни.

Фокусна відстань
35 мм
Число пелюсток діафрагми
9
Мінімальна діафрагма
 F22
Максимальна діафрагма
F1.4
Діаметр різьблення для фільтрів
55 мм
Конструкція
8/10
Діаметр різьблення для фільтрів
55 мм
Габарити (діаметр х довжина)
69 × 76 мм (2 3/4 × 3 дюйми)
Вага
510 г (18 унц.)
Комплект поставки
Бленда об'єктива
(ALC-SH0001: пелюсткова форма, байонетне кріплення)
Передня кришка об'єктива
Задня кришка об'єктива
Футляр