Sony E PZ 18-105mm F4 G OSS

Код товару: С000008262
Фото: Sony E PZ 18-105mm F4 G OSS

У наявності

Ціна: 20 996 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Об'єктив G для камер з байонетом Е забезпечує приголомшливу якість зображення при фото-  та відеозйомці гнучкі можливості зуму 6х. Постійна світлосила f/4 для фокусних відстаней — від ширококутного 18 мм до середнього 105 мм довгофокусного — забезпечує високий контраст і роздільну здатність. Ручка та кільце зуму на тубусі об'єктива дозволяють контролювати швидкість зумування та стійкість камери.
 
Один об'єктив для широких запитів  - Необхідність змінювати об'єктиви під час зйомки може сповільнити роботу та призвести до небажаного зниження якості зображення. У цьому випадку можна використовувати зум-об'єктив G з діапазоном фокусних відстаней 18–105 мм (27–157,5 мм у повнокадровому еквіваленті), який забезпечує високу якість зображення у різноманітних знімальних ситуаціях, а також оснащений моторизованим зумом як додаткову перевагу для фото - та відеозйомки.
 
Чудова деталізація на будь-якій фокусній відстані  - Передова оптична конструкція включає два елементи з низькодисперсійного скла (ED) та три асферичні елементи, які в сукупності забезпечують неперевершену якість зображення об'єктивів G на всьому діапазоні фокусних відстаней. Чудова чіткість і контраст підтримуються по всій площі кадру, забезпечуючи природне та реалістичне промальовування найдрібніших деталей та нюансів.
 
Конструкція зуму, успадкована у професійної техніки  - В об'єктиві SELP18105G було реалізовано технологію Sony Handycam®, яка забезпечує плавне безшумне зумування, що ідеально відповідає запитам відеозйомки. Система фокусування виконана на основі технологій, розроблених для професійного обладнання, що забезпечує плавність ходу та чуйність. При зумуванні та фокусуванні загальна довжина об'єктива залишається незмінною. Ефект вертиго (Dolly Zoom) доступний після оновлення програмного забезпечення.
 
Зміна швидкості зумування  - Можливість контролювати швидкість зумування вручну за допомогою ручки зуму на тубусі об'єктива і кільця зумування дозволяє плавно змінювати фокусну відстань і зберігати стійкість камери. Це може стати значною перевагою та підвищити зручність роботи та стабільність захоплення, особливо під час зйомки відео.
 
Постійне максимальне значення діафрагми F4  - Постійна світлосила f/4 при будь-якій фокусній відстані в діапазоні 18–105 мм означає, що ви можете за бажанням змінювати коефіцієнт збільшення та кадрувати об'єкт зйомки, не замислюючись про зміну налаштувань витримки. Навіть у максимальному телеположенні можна вести зйомку, не збільшуючи чутливість ISO, що дозволяє уникнути підвищення шуму на зображенні.
 
Розкішний ефект «боке» оптики G  – Об'єктиви G знамениті своїм розкішним ефектом плавного дефокусування. Плавне та м'яке розмиття фону та природний розподіл у кадрі забезпечується в основному за рахунок 7-пелюсткової циркулярної діафрагми. Плавне дефокусування заднього плану дозволяє виділити об'єкт зйомки, що знаходиться в зоні фокусування, і надати йому особливої ​​глибини та об'єму.
 
Чіткі та різкі фотографії у будь-якій ситуації  - Вбудований оптичний стабілізатор Optical SteadyShot компенсує тремтіння камери та зводить до мінімуму розмиття зображення під час зйомки з рук. Досягайте різких і чітких кадрів під час нічної зйомки та зйомки в приміщенні в умовах недостатнього освітлення. Тепер необов'язково підвищувати чутливість ISO та ризикувати якістю зображення та підвищеним рівнем шуму.
 
 
 

Sony E PZ 18-105mm F4 G OSS - в електронному каталозі abcphoto. Якщо потрібно вибрати Об'єктиви або інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб легше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся навігацією. Введіть: Sony і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Sony. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари з каталогу створені перевіреними компаніями, наприклад Tokina. З'явилися при виборі Sony E PZ 18-105mm F4 G OSS Запитайте наших професіоналів. Відправляємо продукцію в Вінниці якомога швидше.

Конструкція
12/16
Байонет (кріплення)
Байонет Sony E
Фокусна відстань
18-105 мм
Стабілізатор зображення
Стабілізатор Optical SteadyShot
Кут огляду
76°–15°
Збільшення
0,11x
Діаметр різьблення для фільтрів
72 мм
Габарити (діаметр х довжина)
78 х 110 мм (3 1/8 4 3/8 дюйма)
Вага
427 г (15,1 унц.)