Sony FE 24–70mm F2.8 GM

Код товару: С000010372
Фото: Sony FE 24–70mm F2.8 GM

У наявності

Ціна: 64 940 64 007 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Світлосильний зум-об'єктив 24-70 мм із постійним значенням діафрагми f/2.8 забезпечує високу роздільну здатність та м'який малюнок «боке».
 
Епоха нових можливостей стандартних зум-об'єктивів
 
Бездоганне поєднання технологій та дизайну в новому зум-об'єктиві з постійною світлосилою f/2.8 виводить характеристики продуктивності на новий рівень та дозволяє максимально використовувати можливості камер цього та наступного поколінь. Діапазон фокусних відстаней цього стандартного зум-об'єктиву – від 24 мм до 70 мм. Це відмінний варіант для досягнення високої якості зображення, що особливо важливо для портретів, пейзажів, знімків і не тільки.
 
Чудова роздільна здатність і дефокусування фону
 
Нова асферична лінза типу XA з бездоганною точністю обробки поверхні забезпечує не тільки приголомшливу роздільну здатність і опрацювання деталей по всій площі кадру в усьому діапазоні фокусних відстаней, але й відіграє визначальну роль для досягнення м'якого дефокусування фону, яка є важливим засобом художньої виразності у багатьох жанрах фотозйомки.
 
Точна передача природних кольорів
 
В оптичній схемі об'єктива реалізований один елемент з низькодисперсійного (ED) скла і один елемент зі скла з наднизькою дисперсією (Super ED), які відповідають найвищим стандартам індустрії і допомагають досягти реалістичного зображення без колірних спотворень і запобігають виникненню поздовжньої та поперечної хроматографії. цим підвищуючи роздільну здатність об'єктива передачі дрібних деталей і текстур у кадрі.
 
Максимальна світлосила f/2.8 за будь-якої фокусної відстані
 
Постійна максимальна світлосила f/2.8 дозволяє вибрати параметри експозиції один раз і не змінювати з у всьому діапазоні фокусних відстаней, досягаючи при цьому високого результату як при слабкому освітленні, так і при зйомці надкоротких витримок. Незмінно висока якість зображення гарантується за будь-якого значення діафрагми і фокусної відстані
 
Точне фокусування та блискавична швидкість
 
Моторизована система фокусування DDSSM (Direct Drive SSM) підвищує точність позиціонування елементів у світлосильних об'єктах, а вдосконалені алгоритми покращують швидкість роботи АФ і забезпечують швидкісну реакцію на умови зйомки, що швидко змінюються. Крім того, привід DDSSM працює плавно і практично безшумно, що дає переваги як фото-, так і відеозйомки.
 
9-пелюсткова діафрагма для більш художнього дефокусування фону
 
Художнє дефокусування фону цього об'єктива стає ще більш виразним завдяки 9-пелюстковій циркулярній діафрагмі, яка робить малюнок об'єктива м'якшим і забезпечує більш природний розподіл світла.
 
Чудова чіткість та контрастність
 
Оригінальна розробка Sony – покриття Nano AR – ефективно пригнічує небажані відблиски, які можуть стати причиною двоїння та паразитних зображень, особливо під час зйомки в контровому світлі. В результаті вдається досягти незмінно високої контрастності та чіткості зображення та глибоких темних відтінків у найрізноманітніших ситуаціях фотозйомки.
 
Зручне керування фокусуванням
 
Можливість швидко реагувати на умови зйомки, що стрімко змінюються, — важливий фактор, який дозволяє досягати бажаного результату і отримувати кращі кадри. Продумане розташування перемикача режимів авто- та ручного фокусування та кнопки утримання фокусування забезпечує зручне керування на професійному рівні та дозволяє тримати під контролем будь-яку ситуацію зйомки.
 
Блокування зуму для зручного транспортування
 
Іноді при нахилі під час транспортування відбувається мимовільне висунення зуму під власною вагою об'єктива, створюючи фотографу незручності. Також через це зростає ризик пошкодити оптику. Перемикач блокування зуму запобігає такому мимовільному руху об'єктива і надійно фіксує механізм зумування, забезпечуючи зручне транспортування.
 
Фіксація та розблокування бленди
 
Фіксуючий механізм запобігає випадковому від'єднанню бленди під час транспортування, а кнопка розблокування бленди дозволяє з легкістю знімати та замінювати бленду, коли це необхідно.
 
Висока надійність навіть у найсуворіших умовах
 
У конструкції об'єктива було реалізовано продуманий та надійний захист від пилу та вологи для роботи у складних умовах зйомки. Ведіть зйомку впевнено в будь-яку погоду під дощем або при сильному вітрі.
 
 
 

Sony FE 24–70mm F2.8 GM - на сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви А також інші фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб легше було підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sony і перед вами з'явиться Об'єктиви Sony. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не думати про якість товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Panasonic. Виникли при покупці Sony FE 24–70mm F2.8 GM Запитайте наших професіоналів. Замовлення отримаєте Костянтинівці в необхідні терміни.

БАЙОНЕТНЕ КРІПЛЕННЯ
Байонет Sony E
ФОРМАТ
Повний кадр, 35 мм
ФОКУСНА ВІДСТАНЬ
24-70 мм
ЕКВІВАЛЕНТНА ФОКУСНА ВІДСТАНЬ ДЛЯ 35 ММ (APS-C)
36-105 мм
ГРУПИ / ЕЛЕМЕНТИ В ОБ'ЄКТИВІ
13/18
КУТ ОГЛЯДУ (35 ММ)
84 ° -34 °
КУТ ОГЛЯДУ (APS-C)
61°–23°
МАКСИМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ
(F)2,8
МІНІМАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ ДІАФРАГМИ
(F)22
Пелюстки ДІАФРАГМИ
9
МІНІМАЛЬНА ДИСТАНЦІЯ ФОКУСУВАННЯ
0,38 м
РОЗМІРИ (Ш X В X Р)
87,6 × 136 мм
ВАГА
886 г